JEG ER EVA

Mitt navn er Eva. 

Jeg er 29 år gammel. Er født i august. Jeg er gift, med to barn. Jeg bor i Skien i Norge, og er en skap «pcnerd». I tillegg elsker jeg å leve livet, føle meg fri, smile og le. Jeg har alltid vært glad i fine vesker. Der er jeg svak. Ellers er jeg et luksusdyr, og elsker fine ting. Jeg er opptatt av å tenke positivt. Jeg mener at når du tenker negativt, så vil negativ energi henge rundt deg, og du vil bli en «svakere person». Med det mener jeg også i forhold til min sykdom. Jeg er med positive mennesker, som gir meg positiv energi. De som bygger meg opp, istedenfor de som drar meg ned. Jeg holder meg unna drama, og jeg velger å være lykkelig. Dermed vil også jeg bli sterkere psykisk og ikke minst fysisk.

Jeg er en ekstremt følsom person og en romantiker uten like. Jeg er en tenker, og sliter veldig med altfor mange tanker. Det går også utover nattesøvnen. Jeg kan ofte utgi meg for å være litt «kort», og ler og fjoller mye av det. Jeg legger merke til veldig mye når jeg er blant mennesker, som gjør meg mye sliten til tider. Derfor har jeg også lange perioder hvor jeg isolerer meg fra omverdenen.

Jeg tror på rettferdighet og det gode i mennesker, samtidig som jeg er en skeptisk person. Jeg får raskt en «feeling» i forhold til hvordan den personen jeg snakker med for første gang er, etter bare en kort samtale. Jeg analyserer alt, men snakker veldig lite om det.  Jeg vil kalle meg en menneskekjenner.

IMG_3531

 

 

Jeg er glad i hvitt, også rosa. Jeg er jålete uten like, men sånn er det bare. Jeg verdsetter familien min, kjærlighet, godhet, omsorg og god helse så høyt, at det ikke kan beskrives en gang.

Noen tenker at jeg er en materialistisk og overfladisk person. Jeg er ihvertfall glad i å drømme, og gjerne det høyt. Eventuelt dele fine ting, som jeg liker her på MIN blogg. Jeg jobber med Forever Living, og det er endel av mitt liv. Denne bloggen handler om mitt liv, mitt liv som mamma og ellers hva som preger meg. Jeg deler dog ikke mye her på bloggen, i forhold til hva jeg kunne ha gjort. En blogg er en blogg.

Jeg er ikke glad i mobbing, direkte eller indirekte. Det finnes altfor mange av disse menneskene. Falske mennesker, som later som om de er noe de ikke er. Jeg har sett for mange av dem, spesielt i det siste.

Ellers er jeg svak for bobler og god mat. Spesielt sjømat, og forresten bra musikk.

Har du lyst til å dele litt om deg selv ? 

2 Comments:

  1. verdens beste tante Eva <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge