JEG ER DEN «GALE»

Hjelp! For noen fantastiske fine sommerdager vi har hatt. Med temperatur over 25 grader, kan jeg ikke være annet enn lykkelig. Så lenge jeg får mulighet til å avkjøle meg, vel og merke. Jeg elsker sol, og føler meg som et annet lettere menneske når den titter frem og varmer huden , og ikke minst omgivelsene. Dessuten trives ikke kroppen min med kulde. Jeg har en revmatisk sykdom som gjør at ting blir utfordrende med engang kulden setter inn. Så ja til sol, massevis av sol. 
Helgen har gått til kos, familietid, grilling, sosialt med vennepar og ikke minst alenetid med meg selv. Jeg eeeelsker alenetid også, for å kunne hente meg litt inn hvis jeg har vært mye sosial. 

Barna har virkelig kost seg, og tidligere i uken gikk jeg til innkjøp av et stort basseng, så de har nesten ikke gjort annet enn å bade. Store S på 7 år jublet og ropte: » ååååå, mamma! Tusen takk! Du er verdens beste» når hun fikk se bassenget. Da visste jeg at jeg hadde gjort et godt kjøp. 

Så jeg har vært litt i bassenget med barna, og vært litt barnslig med dem. Jeg er vel den litt gale av oss to foreldre. Mannen er litt mer rolig, trygg og god. Han ordner alt. Dessuten er han den praktiske, for jeg finnes ikke praktisk. Jeg er den gale, som setter på musikk på full guffe sånn helt plutselig, finner frem en spruteflaske med vann, danser med dem og lager vannkrig med barna. De ser like overrasket ut hver gang jeg får de morsomme innfallene mine, men fy søren så morsomt vi har det. Lillemann på 4 år var iallefall veldig klar for å sprute mamman sin ned, og siden jeg løper fortere enn han må jeg jo late som om jeg «taper» noen ganger, så han får sprutet meg ned. 


Jeg kan finne på å slenge meg på slenghusken vi har i hagen, skli litt inn i barneverden og ha det gøy. Og det jeg tenker med det er at det er så fint, at man kan utfylle hverandre som foreldre. At den ene har egenskaper den andre ikke har, og jeg mener at barna trenger like mye av begge deler. 

Har dere tenkt på det samme? Og har du tenkt på hvem du er når det kommer til å være en mamma eller pappa? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge