JEG DRITER I DET

Fy flate for en helg! Jeg er så sliten at jeg ikke klarer å tenke klart, men jeg er også så utrolig lykkelig og stolt over hva jeg er med på. Flere ganger måtte jeg opp på scenen og få anerkjennelse og den følelsen er virkelig berusende.

En annen ting jeg har lært i helgen er rett og slett å DRITE i hva alle andre sier, mener eller tror. Samme kan det være hva andre tenker vel? De skal ikke stoppe meg fra å leve et liv som økonomisk uavhengig, et liv hvor jeg utvikler meg selv hele tiden og et liv som innebærer å hjelpe andre.

Jeg er så utrolig lykkelig nå, og enda sikrere på hva videre mål er. Jeg er fokusert, jeg VIL og jeg SKAL!!

Hva holder deg igjen fra å leve dine drømmer ? Et tips fra meg er å skrive det ned på et ark. Riv arket etterpå i små biter, og gjerne kast eller brenn det opp. Vips, så velger du å ta det bort fra livet ditt. Det lærte jeg og gjorde jeg i helgen.

For vet du hva ? Jeg DRITER i hva folk tenker om meg, om mitt og om mine valg. For en deilig følelse!!
Og det oppfordrer jeg deg til å gjøre også.

IMG_4605.JPG

4 Comments:

  1. Gratulerer Eva

  2. Så bra, er desverre for mange som henger seg oppi hva andre tenker, så stå på ditt, man føler seg så fri når man rett og slett gir faen 🙂

  3. You go 😀 Riktig innstilling 🙂
    Det å skrive ned på ark, for så å brenne det opp har jeg gjort et par ganger og det føles fantastisk!! 😀

    Ha en flott kveld

  4. You go girl!
    Ble sittende å tenke hva jeg skulle skrevet på mitt ark, men så kjenner jeg veldig på at jeg følger jo faktisk drømmen min… Ikke alle tobarnsmødre som er 100% student på en mastergrad i matematikk!? Hva skal jeg nå bruke denne graden til? Den er nemlig ganske egoistisk for meg, jeg eeeeelsker å lære matematikk, og utforske og forske. Jo jeg tror jeg må bruke den til å hjelpe andre (jeg tror nemlig ikke jeg kommer til å være «ren» lærer så lenge) 😉 Drømmen er å få en jobb på nasjonalt senter for matematikk, og hjelpe andre voksne å bli god i å lære bort matematikk! Jeg er på vei, og jeg SKAL komme dit 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge