It’s all about TM Design

Hei dere ! 

Jeg vet jeg har vist dere dem tidligere, men jeg tar en reprise. Rett og slett fordi jeg er så glad i møblene fra TM Design. Vi har både Heaven dining chairs og Tina lounge chairs. Tina Lounge er våre nyeste innflyttere, og de er så vakre. Jeg elsker de. 
Elsker detaljene på stolene.

Eksklusive, flotte å se på og behagelige.

Se også på detaljene på stolbena.

TM Design har solide og massive møbler. Jeg synes prisene er gode, og møblene er av god kvalitet. Jeg har kun positiv erfaring med TM Design. Jeg liker de på Facebook, og de kommer stadig med fristende bilder av nyheter og interiørbilder av møblene deres.

Det blir garantert ikke siste gangen vi handler derfra.

Er dere like forelsket i møblene til TM Design, som jeg er ? 

13 Comments:

 1. Helt enig nydelige:)
  Passer perfekt inn i deres vakre hjem:)

  Nyt lørdagen deres også:)

  Klem -L-

 2. De er kjempe fine !! Her har vi ikkje råd, men håper eg engang får det 😀 For da vil eg absolutt ha møbler fra TM Design 😀

  Ha en fin lørdag 🙂
  Klem

 3. Kjempefine. Dessverre passer de ikke helt inn der vi bor nå. Men ting i interiøret endrer seg nok litt når vi etterhvert overtar gården. Da skal man nok ikke se bortfra at det kan bli noe sånt på oss også 🙂 ha en strålende helg videre!

 4. NYDELIGE møbler i deres vakre hjem 🙂 Ha en fin kveld, fina. KLEM!

 5. Helt enig – nydelige møbler. Synes spisestolene dine er lekre, og drømmer om dem selv, men er litt usikker på om jeg tørr med tre små barn…. Hvordan er det hjemme hos dere??? Bruker dere dem daglig (det ville vi ha gjort) og er de i så tilfelle vanskelige å holde hvite og fine???

  • Vi har ikke hvite stoler, men i sandfarge. De blir ikke brukt hver dag, da de står i spisestuen. Vi har noen andre på kjøkkenet. De få flekkene vi har fått på de har gått bort, men en ting man kan gjøre er jo å impregnere de. Da vil det jo være enda lettere å få bort flekker 🙂

 6. Liker ikke TM design. Overprisede og dyre. Mye fint, men ikke unikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge