IS TIL FROKOST ?

Mamma, jeg blir så lei meg , får en kjempe stor furteleppe, og tårene triller nedover kinnet mitt. Du er så slem som sier «nei» når jeg prøver å åpne fryseren og få tak i is. 

Guri land for et blikk jeg fikk, når jeg strengt sa «nei» til Lillebror når han skulle inn i fryseren og hente seg is. «Iiiiiiis, iiiiiiiiiiis» roper Lillebror. Så sier jeg strengt: «nei, ikke is til frokost.» Han ser strengt på meg, blir stille, og så begynner han å få verandaleppe, tårene triller og han hulker og gråter. Jeg føler meg faktisk som verdens slemmeste mor som ikke gir barnet mitt den isen til frokost, og begynner nesten å tvile på min dømmekraft der jeg står og prøver å være streng. Verdens største brune øyne står å kikker på meg, med masse tårer i øynene og nedover kinnene, og jeg prøver så godt jeg kan å stå på mitt. Jeg kjenner dette strenge neiet mitt blir bare svakere og svakere, men jeg tar meg sammen og tenker:»hallo, skal du ha dårlig samvittighet for å ikke gi barna is til frokost? »

Haha, og da forstår jeg godt at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet og står fortsatt på mitt.

DSC00466

 

Etter litt gråting, kommer Vesla inn på kjøkkenet. Spør Lillebror omsorgsfullt hva det er, og han kikker opp på henne og gråter, og gråter. Så hun er jo så snill og prøver å løfte han opp og trøste han.

DSC00460

Lillebror blir rolig og slutter å gråte når Vesla løfter han opp og koser han. Og jeg står der og føler meg som et monster, og verdens slemmeste mamma. Så det ender med at jeg gir de begge en is til frokost. Neida, nå tøyser jeg. Det ender med at jeg får lyst til å gi de begge en is til frokost. Når de står der på kjøkkenet, og er så utrolig søte. Vesla som er så utrolig flink og som passer godt på Lillebroren sin, og Lillebror som liker å bli trøstet av Vesla. Søskenkjærlighet!

De får virkelig mammahjertet til å smelte…

Så is ble det , men ikke før utpå ettermiddagen.

2 Comments:

 1. Nåh, de er så vakre disse barna dine, at jeg skjønner godt at det kan bli vanskelig å si nei innimellom! Men tenk så kjekt å kunne overraske de med feks pannekaker og is til frokost en annen dag da 😉 For det må jo være lov, om det er grove pannekaker og søndag 😉 hihihi 😉

  Ha en flott kveld – her blir det sofa etter en tøff og god treningsøkt, avsluttet med proteinpannekaker 😉

  Klem fra Christine

  • Tusen takk Christine 🙂
   Hehe, ja de har fått popcorn, potetgull og godteri til frokost en sjelden gang. Så av og til er det umulig å si nei til de klumpene, og av og til er det godt å bare skeie ut litt.

   Så flink du er ! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge