INTERIØRDILLA IGJEN

God dag !

Da sitter jeg godt plassert i sofaen her i stuen. Jeg jobber litt, grubler og tenker. Lillebror er på dag 3 i ny barnehage, og jeg er spent. Jeg kommer med et eget innlegg om akkurat det. I tillegg er jeg så glad om dagen. Ting går liksom vår vei, for engangsskyld. Alt er så bra for oss, og jeg bare håper at det vil vare.

I natt sov jeg til og med like tungt som en stein. Mannen snakket om at jeg snorket, men det vet jeg at jeg ikke gjør. Jenter snorker da ikke. Så han må ha hørt «syner».

DSC01396

 

Litt kaffe nå, før jeg starter å rydde og ordne her i huset. Jeg har fått litt interiørdilla igjen, så jeg har igrunn lyst til å ordne og styre litt med det igjen. Blant annet skulle vi kjøpe nytt salongbord til tvstuen her om dagen, men mens vi var ute å kikket fant vi ut at Mannen skal snekre et. Jeg har vært så usikker på om jeg ønsket å gå for en minimalistisk stil, og blande med den klassiske. Siden jeg var så usikker synes jeg det var en bedre løsning at mannen snekret et klassisk et ( ganske likt et jeg fant på Møblèr). Det blir gøy å vise dere hvordan det blir. Det blir ganske så bra!

Akkurat for øyeblikket fikk jeg en pakke fra Sofies Villa. Jeg har bestilt litt nytt interiør. Det blir så bra så. Deilig med litt nytt.

Gleder meg til å vise dere! Ha en super dag dere. 

One Comment:

  1. Elsker kjøkkenet ditt!! Så gøy å skulle lage selv da, gleder meg til å se:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge