Interiør: Bilder av vår nye vegg

Hei dere ! 

Da var det virkelig på tide å vise frem den fine halvveggen vi har fått opp. Jeg har vært veldig nervøs, og ikke helt sikker i min sak. Jeg har elsket å ha det så åpent, luftig og stort som vi har det, så jeg var redd alt skulle virke mindre og mindre luftig. Mannen var veldig lur, for han bygde veggen slik at den ikke ødela gulv eller tak. Så med andre ord, hvis vi en gang angrer, så er det bare å ta den ned igjen.

Likevel så tviler jeg sterkt på at vi kommer til å angre. Hvorfor jeg fikk tankene på en halvvegg var jo fordi jeg ønsket å markere en besøksstue og tvstue. Altså at vi har to ulike stuer. I tillegg så er det veldig kjekt at noen kan sitte i tvstuen å se på tv, og noen andre kan sitte i den andre stuen uten å bli «forstyrret». Dessuten så var det noe med å gjøre det litt lunt og koselig inne i tvstuen når vi satt der. Jeg luftet tankene til Mannen, og han var heldigvis enig med meg. Så da var det bare å sette igang dette prosjektet. Tapeten hadde jeg hele tiden klare tanker om, men jeg lekte likevel med idèen om noe annet. Heldigvis falt jeg tilbake til det første «bildet» jeg hadde i hodet, og gikk for det, og som dere ser nedenfor så synes jeg virkelig resultatet ble ingenting annet enn flott.

Her ser dere halvveggen fra tvstuen : 

IMG_1045

 

IMG_1042

 

Og her ser dere halvveggen fra den andre stuen : 

IMG_1033

 

IMG_1038

 

IMG_1041

 

Hva synes dere ? 

Så har jeg trukket ut en vinner av et års abonnement på appen Propell – «netflix for barnebøker» ( en helt super app alle bør sjekke ut). Den heldige vinneren er Silje B. Du vil bli kontaktet .

12 Comments:

 1. Ble riktig så koselig syns jeg 🙂 Vil nok ikke angre på det nei.
  Og tapeten var nydelig! Kjekt med en handy mann 😉 Hehe

 2. Råfint:) Du er kjempeflink!
  Sjekk gjerne ut min blogg mammafrue.blogg.no
  Har ikke kommet så veldig godt i gang,men det hjelper seg:)

 3. Skjønner at du var litt skeptisk. Men det ble overhode ikke lite og mørkt. Kjempe flott 🙂

 4. Kjempe fint det ble 😀

 5. Kjempe fint det ble 🙂 Lurer veldig på hvor du har kjøpt det fine skapet ditt? 🙂

 6. Du har det altså såå flott hos deg!! Vakkert 😀

 7. Tapeten var nydelig! Det gjorde seg virkelig med litt «liv» i veggene 🙂

 8. Heldige meg, og mini:) Og veldig fint med den veggen, og ikke minst tapeten. Hvor er den fra?

 9. Hei, kjempeflott blogg.
  Lurer på en liten ting. Hvor har du kjøpt gulvlysestaken? min søster har ønsket en slik til jul, men finner ingen som er så høy. 🙂

 10. Så utrolig lekkert! Elsker den fine tapeten. Mamma har det samme vitrineskapet og det er så fiiiint! Misunnelig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge