INN I EN GOD FLYT

//klær sponset av You Brands

Hipp hurra for treningsentusiasten meg !

Som dere sikkert skjønte, var det litt ironisk. Jeg føler det alltid kommer noe i veien når man skal trene, og spesielt den siste tiden føler jeg at jeg har hatt en ordentlig unnskyldning på lur. Jeg fikk et lite tilbakefall av sykdommen her, så jeg har vært dårlig og sovet ekstremt mye. Den lille energien jeg da har hatt, har gått til å klare å overleve dagene i seg selv.

Men etter litt miksing og triksing er jeg back on track. Jeg har i tillegg vært veldig påpasselig med hva jeg hiver i meg om dagen, så jeg er i kaloriunderskudd. Det er det eneste som funker. Det er et enkelt regnestykke som at kroppen må gå i kaloriunderskudd i forhold til hva du putter i deg og i forhold til hvor mye du beveger deg.

Jeg har jo hatt en lang pause i forhold kostholdet, og det merkes godt på kropp og selvfølelse. Jeg er jo en person som legger på meg lett. Ikke bare er jeg glad i mat, men jeg går også på medisiner som gjør at man legger på seg mye, mye lettere. Men nå som jeg er i gang med det igjen, har jeg allerede gått ned 2 kilo. Woho! Så jeg er back on track. Det gir motivasjon og et kick videre.

DSC01824

 

Nå idag har jeg hevet meg rundt og funnet fram treningsmatten her hjemme igjen. Det er så lettvint å trene hjemme, og da blir det ikke like lett å finne på unnskyldninger. Jeg har fått skikkelig dilla på pilates / yoga, i tillegg til litt kardio og styrke. Det er så godt å bevege kroppen sin. Ikke bare er det deilig, men også sunt. Jeg føler i tillegg jeg får en helt annen kroppsbeherskelse og ikke minst selvfølelse når jeg er i en god flyt med trening. Så det er helt klart viktig for kropp og sjel. Det her må jeg bare fortsette på.

Før jeg avslutter må jeg bare nevne at jeg har fått nye favoritt treningsklær. Nemlig treningsklær fra NYXX. Superdeilig å ha på seg, og er like fine vask etter vask. Prisene er rimelige, og nå vet jeg at de også har fått en nettbutikk. Jeg kommer med mer info om noen få dager. GLED DERE!Enn så lenge kan dere ta en titt på You Brands sine sider.

Er dere flinke med treningen om dagen ? 

 

One Comment:

  1. you go girl:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge