Ingen unnskyldning

God kveld dere!
20130926-212531.jpg

Nå var sofaen god å slenge seg ned i altså. Jeg har rett og slett tvunget skrotten til en tur på tredemølla ikveld. Ikke akkurat fristende etter en dag på jobb, men siden jeg planlegger en totalt avslappende dag imorgen, så var det et must. Litt morsomt, for mannen skulle også jogge idag. Så det vi rett og slett gjorde var å legge barna. Deretter tok jeg med all verdens av duppeditter ned i kjelleren hvor tredemølla står. Babycall, iPad og iPhone, iPad for å se på noe mens jeg løper, Iphonen måtte jeg ha hvis det skulle være noen som måtte ha tak i meg og babycall i tilfelle barna våknet. Så da tok Mannen seg en joggetur ute med naboen. Akkurat i det øyeblikket mannen reiste ut og jeg stod på tredemølla, følte jeg plutselig at vi liksom var DEN sportye familien. Noe vi igrunn ikke har vært, men som jeg håper vi kan bli bedre på selvfølgelig. Alt for helsen!

Uansett, så kom jeg til å tenke på det med unnskyldninger og trening. Det finnes helt seriøst ingen unnskyldninger for å trene. Til og med når vi har to barn, så klarer vi det begge to. Om en ikke har tredemølle, så kan man jo alltids få tak i noen manualer, en DVD og en treningsmatte. Alt går, kun hvis man vil. Har man noen «skavanker» som jeg har, som sykdom eller vondt, så kan man begynne i det små eller tilpasse treningen. Men man må selvfølgelig ha lyst da! Det jeg vil fram til at det ikke finnes noen unnskyldninger. Har du lyst til å begynne, så bare begynn!

Nå er det sofaen og armkroken til verdens beste, og selvfølgelig skal vi jo se på Dexter.

Ha en strålende kveld dere !

20130926-212411.jpg

4 Comments:

 1. Sava som du imponerer meg )))
  Skal si du har kommet deg.
  Kunne ønske det var meg som likte å jogge,men gjør det litt.selv om jeg helst synes det er kjedelig,
  Begynte så fint i vår…jogget,gikk,jogget osv til pusten tok meg,men så begynte det selvfølgelig å regne og blåse noe vilt,så ble det sommer,og da ble det for varmt.ALLTID unnskyldinger.
  Har fått nye arbeidtider,og begynner vanligvis kl 11 nå(((( reiser ikke før 1015 og kunne fint rekke ei økt før jeg drar,men gidder ikke lenger stå opp kl 7..Unnskyldning igjen )))Lenge leve dovenskapen huff ))))
  Jeg er i grunnen fornøyd med at jeg trener fast to dager i uken..synes det holder for meg,men kunne ønske jeg hadde kondis…det eier jeg ikke så den misunner jeg deg )))))
  Så STÅ PÅ Eva…jeg heier på deg.
  Klem Bjørg.

 2. Så flink du er!!!
  Jeg har hatt en god uke på treningsfronten selv, bodybalance(yoga, pilates og thai chi) på mandag, 1 times fjelltur tirsdag, styrketrening + 3,5 times fjelltur i går, og styrketrening igjen i dag 🙂
  Det er så herlig når man er i god-siget, som jeg sier.
  Bestevenninnen min fant et godt «ordtak» i et blad i sommer:
  «Den som ikke har tid til trening, må før eller siden sette av tid til sykdom».

  Ønsker deg en flott helg, og god trening videre! Stå på – du er knallflink!
  Klem fra Christine

 3. Det er sant! Hvis man VIL nok, så får man det til. (se denne: http://www.saligelavendel.no/-Plansje___If_it_is_important/p714555_10878643.aspx Det er et av mine favoritt-motto i livet =)
  Det hjelper ofte å få med seg noen på trening, så blir det både gøy og lystbetont. Til og med det å ha med seg en liten hund hjelper godt, hihi. God helg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge