INGEN EKSTRAORDINÆR JENTE

Jeg tenker mange ganger på hvor jeg ville vært nå, hvis jeg ikke fant Forever. Jeg ble introdusert for Forever for over to år siden nå, og var ganske så skeptisk. Samtidig var jeg i et punkt i livet, hvor alt var mørkt – både psykisk og helsemessig. For meg var det ingenting som fikk meg til å se lyset, inntil jeg ble introdusert for dette. Det tok såklart litt tid før jeg så mulighetene med dette, og det er nesten irriterende at jeg ikke forstod det tidligere enn jeg gjorde. Jeg ler av hvor kritisk jeg var , den dag idag, samtidig så har jeg lært å være mer åpen for nye ting. Det finnes så mange der ute som har bestemt at verden er slik og slik, at slike mennesker er sånn og sånn , og at de som har tatoveringer er krimininelle, hvis du gjør dette er du rar og videre. Det er fryktelig mange kritiske sinn der ute, men hvis man tar et nytt blikk på de tingene man er kritisk til, med et litt mer åpent sinn, så blir man som regel positivt overrasket.

evaforedrag

Jeg tenker ikke at man skal gå igjennom livet som ukritisk. Jeg tror det at å være noe kritisk er sunt, fordi det også beskytter deg. Det er iallefall slik jeg føler det, at mitt kritiske blikk beskytter meg. Men alt med måte, for man må virkelig prøve å se ting fra et annet perspektiv noen ganger, fordi alt du tenker eller tror om noe er ikke nødvendigvis rett.

Jeg er like takknemlig og glad for at jeg tok muligheten med Forever. Det er så mye som har forandret seg hos meg, at jeg tror nesten det er umulig for andre å forstå. Det å si fra meg alt fra NAV, det å kunne klare å stå på egne ben, det å kunne mestre og håndtere noe, det å kunne hjelpe andre, det å kunne jobbe hjemmefra, det å kunne være min egen sjef, det å kunne ha en økonomisk frihet, og det å kunne få en bedre helse og selvtillit. Alle de tingene har spilt en stor rolle i livet mitt under disse to årene her. Så firmaet mitt og Forever er og forblir mitt tredje barn. Jeg har bilbonus, jeg har fått reist til Mexico, Singapore og Sør-afrika takket være dette selskapet. Neste er Hellas og Dubai. Barna har fått være med på noe, og dette er opplevelser de aldri kunne ha lest seg opp til på skolebenken. Det er helt , helt utrolig!

13600331_10157030209665580_709715430039598988_n

Jeg er ingen ekstraordinær jente, men for meg var dette noe jeg virkelig hadde lyst til , når jeg fikk se på muligheten. Dessuten husker jeg at det var noe som våknet inni meg når jeg så andre ordinære mennesker klare de tingene som å få en heltidsinntekt, bli en leder, få bilbonus og videre. Hvorfor skal de klare det og ikke jeg ?

Så dermed stiller jeg spørsmålet over til deg, hvorfor skal jeg klare det og ikke du ?

Imorgen klokka 21.00 skal jeg og Kine Odèn Myhr ha en livepresentasjon om vår business og selve muligheten. Kanskje du kunne tenke deg å vite mer og få en link til å se presentasjonen via din pc eller smartphone ?

Jeg sender den såklart over til deg hvis du sender meg en epost på eva@evatveito.no, med fullt navn.

Du har ingenting å tape på å ta en titt.

Ha en strålende dag dere!

One Comment:

  1. Jeg sier det igjen ??Jeg er så stolt av deg med alt du har klart å få til ?? Jeg har jo «kjent » deg noen år nå og er så glad på dine vegne ??
    Lykke til videre ? ?
    Klem Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge