Imorgen får vi nye spisestuemøbler

Hei dere ! 

Endelig..

Nå har vi ventet noen måneder, men imorgen skal stolene våre hentes. Gubben reiser innover til Oslo for å hente dem .
To slike heaven dining chairs fra TM Design skal få lov til å flytte inn i vårt hjem. Gjett om jeg gleder meg. Bildet er forresten lånt av tomineshjem.blogspot.com.
Vår fargekombinasjon er sandfarget stoff med sorte bein. Jeg elsker den kontrasten der. Jeg tenkte egentlig å bestille hvite stoler først, men jeg ombestemte meg. Sandfargen på stolene er helt nydelig, og jeg tror det kan bli fint blandet med hvitt. 

Mens Gubben er i området stikker han også innom Ikea, for der skal han nemlig hente denne sofaen som vi skal gjøre om til spisestuesofa. Jeg tror det kommer til å bli kjempe bra, og nå passer det oss perfekt å få det i hus. For ikke bare har vi ventet lenge, men vi trenger sitteplasser til dåpen også. Den skal jo feires her i hjemmet vårt. 
Det blir bra !
 Jeg gleder meg som et barn. Snart er ventetiden over.
PS! Jeg skal ta meg tid til å svare på spørsmålene dere har stilt meg i spørsmålsrunden idag eller imorgen. Dere er ikke glemt.

5 Comments:

  1. Hjemmet deres blir vakrere og vakrere <3 Og ja, de stolene passer jo helt perfekt å blande med hvitt.
    Håper dere får en fantastisk solskinnsdag =)

    • Åååå,så snill du er 🙂 Tja, solskinnsdag er det ikke her.. Heller grått og trist. Men en fin dag får jeg håpe det blir uansett. Det samme til deg 🙂

  2. De stolene er så lekre!!:) Blir sikkert kjempe fint:)

  3. mamma og pappa bruker den sofaen til spiseboret. Tatt høyere ben på 🙂 Kjempe deiligt. det skal jeg også ha når jeg får stort hus ^^,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge