Ikke så gøy å være husmor likevel ?

Jeg omfavner min rolle som husmor, men idag har ikke rollen vært like omfavnet som ellers. Istedenfor å omfavne rollen, har jeg heller gått å vært lettere irritert. Dere skjønner det at den lille veslejenta vår, syntes det var gøy å tisse ned hele sengen, og alt annet. Vel, det at hele sengen var våt var absolutt ikke hennes feil. Det er bare så utrolig kjedelig når bleia har lekt, slik at jeg må gå igang med en vanvittig stor vaskefeide. Maskinen har så og si gått i et sett, etter denne lekkeepisoden. Jeg måtte dusje vesla, og la henne gå naken littegrann, slik at jeg fikk satt igang vaskemaskinen. Jeg tenkte at siden hun hadde tisset ned hele sengen, kunne det da ikke være mulig å lagre på mer væske. Vesla klarer å lure seg ut i stuen, mens jeg svetter og prøver å presse inn en overmadrass i vaskemaskinen. Når jeg da kommer meg ut i stuen igjen, så ser jeg at omtrent hele stuegulvet er vått. Jeg kikker rundt meg og håper det bare er vann fra et eller annet glass, men nei, det kunne ikke stemme. Den eneste logiske forklaringen var at denne væsken som var utover hele stuegulvet kom fra den vesle lille kroppen som syntes det var gøy å studere det våte på gulvet. Jaja, tenkte jeg. Hva skal man gjøre da? Og inn i dusjen igjen med vesla. Vaske gulv, vaske sengetøy, skrubbe madrass, vaske ditten og vaske datten. Jeg kjenner nå at jeg er teeeemmelig sliten! Nå må vi bare finne en reserveløsning for henne, når det gjelder soveplass.

Huff, det er veldig godt å være mamma. Men noen ganger må man ærlig innrømme at man kan bli litt oppgitt.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge