Ikke mer kaffe på ho mor ?

Hei igjen!

Så opplevde vi endel uroligheter igjen, når det gjelder Lillebror. Gårsdagen var egentlig helt ekstrem, og vi hørte godt på gråten at han var plaget. Jeg klarte ikke å skjønne hva jeg kunne ha spist galt, men jeg tenkte ikke på hva jeg hadde drukket.

Etterhvert gikk det opp et lys hos meg, og jeg kom på at det har blitt litt mer kaffe den siste tiden enn hva jeg pleier. En kopp på morgenen har jeg som regel drukket, men de siste dagene har det blitt to til tre utover dagen.

Jeg fikk etterhvert en mistanke, og lot rett og slett være å drikke kaffe idag. Gjett hva, Lillebror har vært MYE roligere og sovet MYE mer enn han pleier.

Så jeg lurer på om det er kaffe han reagerer på. Noen barn kan visst få magevondt av det.

Nå får vi bare følge med fremover.
Men jeg skal love dere at det er etterlengtet. En kaffekopp som pleier å være så kos , og ikke minst gjøre meg våken.
Jeg får prøve meg frem og se. Kanskje det går med en liten svak kaffekopp ? Who knows…

Her er noen nye bilder av Lillebror som er tatt med Instagram (Divamammacom).

– Blogget fra min Iphone

3 Comments:

  1. Heisan !
    Lurer på hva dette instagram er for noe ?
    Skjønner det blir tatt bilde da ….men ikke noe mer …
    Ønsker dere en fin kveld ! :))

  2. Så vakker han er 🙂 Håpe det hjelper på lillen da, kan jo prøve koffein fri. Det er koffeinen i kaffe og cola mange babyer reagerer på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge