IKKE HELT SOM PLANLAGT

Hei hei!
Det ble ikke den bloggingen jeg helt hadde planlagt idag. Lillebror våknet i natt med 40 i feber. Og han har igrunn vært dårlig i hele dag.

20140225-141327.jpg
Han har nesten bare ligget på sofaen eller sittet på fanget mitt i hele dag. Noe som er kjempe uvant, siden han aldri klarer å sitte i ro.
Så idag har det blitt mye Lillebror-kos altså.

Nå er det kun få dager igjen til han blir to år, så håper virkelig han kommer seg til det.

Ellers ligger jeg for øyeblikket som en potetsekk på sofaen. Jeg føler meg slapp selv, men man blir litt rar av å gå hjemme en hel dag med et sykt barn. Jeg skal ihvertfall finne puta nå, og lade opp til en ny hjemmedag med Lillebror imorgen.

God natt!

2 Comments:

  1. Huff da. Masse god bedring til lillebror. Her i huset håper jeg virkelig at vi er kvitt sykdom for en stund. Har så og si hatt sykdom på besøk siden desember. Så nå vil vi holde oss friske en stund!

    • Åh, så slitsomt. Jeg føler alt liksom blir satt litt på vent når det er sykdom i huset. Man liksom venter på å få gjort ditten eller datten, fordi de skal bli friske først. Så tilslutt ender man med å ha alt for mye å gjøre og henger etter med alt 🙂 Men sånn er det, barna først <3 Håper dere holder dere friske nå da! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge