IKKE GJØR SOM MEG

Har du noen gang angret på noe du har gjort ? Eller enda verre, angret på noe du ikke har gjort? Jeg tenker mye igjennom slike ting, og er det en ting jeg angrer på , så er det det at jeg ikke sa ja til Forever tidligere enn jeg gjorde. Jeg var så skeptisk og ikke minst trangsynt. Jeg hadde lite kunnskap om temaet, så da bestemte jeg meg for ikke å være interessert.

Likevel, var det noe som dro meg til dette. Det var mulighetene jeg så, ting man kunne få til. Som for eksempel så trigget det meg at jeg kunne være min egen sjef, og det at jeg kunne jobbe hjemmefra. Det at JEG kunne styre hverdagen selv, og ikke minst at man kunne få en stor økonomisk frihet man ellers kan bare drømme om som 100% uføretrygdet. Det å kunne være til nytte for noen, og tilpasse jobbhverdagen akkurat slik man ønsker. 

chances
Min sponsor brukte flere måneder på å overbevise meg. Jeg var usikker, og jeg hadde ingen tro på dette til å begynne med. Jeg hadde ingen tro, uten å gjøre noen form for research. Tenk hvor mye jeg angret på det i etterkant. Det er dog lov å være usikker, hvis man vurderer dette, men er man klar over hvor mye penger man går å «taper» på å være usikker ?

Jeg skulle ønske jeg hev meg rundt fra den dagen jeg faktisk fikk muligheten.  Tenk hvis jeg startet før jeg gjorde, og hvordan businessen hadde sett ut som nå? Men så skal man ikke tenke slik, for jeg er så ekstremt stolt av teamet vårt og det vi har fått til, på denne korte tiden. Det er det ingen tvil om! Det er helt fantastisk.

Alt handler jo om timing , og når er timingen rett for deg ? Når er det egentlig rett for deg å starte ? Står du på sidelinjen og vurderer, så vil jeg anbefale å starte nå. En av grunnene til at jeg kastet meg rundt, var når jeg fant ut at jeg ikke hadde noe å tape. Det er helt sant, man taper ingenting på å prøve. Prøver du hardt nok, vil du også oppnå alt du drømmer om.
Så, ikke vent med å gjøre det du drømmer om eller er nysgjerrig på. Ikke vær redd.
Våg å ta nye sjanser. Dessuten så er det slik at når vi sier at du ikke har noen verdens ting å tape, hvorfor vente da?

Under den tenke og ventetiden kunne du bygget en enorm business, hvis det er det du ønsker.. Så hva venter du på ? Har du noe i magen, som du ønsker å gjøre ? Eller noe du ønsker å starte opp ? 

IMG_6013

Ta noen sjanser og hiv deg uti det da vel! Dagens tanker fra meg til deg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge