I VINTERLAND

Hei og hopp! 

Vi har reist til vinterland for helgen, hos Svigers. Her har vi tatt det 100% med ro med god mat og avslapping. Har vært veldig deilig. Idag bærer turen hjemover igjen. Barna har storkost seg, og Lillebror har vært så giret av å være her, at han nesten ikke har hatt tid til å sove eller spise. IMG_3929Vi har forresten fått testet ut vinterdressen til Lillebror ordentlig nå, og jeg må si meg kjempe fornøyd. I barnehagen sier de også at de er fornøyde med den, så Name It vinterdressene kan jeg absolutt anbefale videre til dere. De er kjempe gode og holder barnet varmt. IMG_3920Vesla har fått stått på ski, og har ordentlig dreisen på det. Hun er kjempe flink og elsker det. Så nå bør kanskje vi foreldre også være flinkere til å gå på ski. I år må vi få prøvd på det. For vi har nemlig vært litt late på den kanten dessverre. IMG_3889Vi plasserte Lillebror på denne her, i håp om at vi kanskje fikk et smil. Men nei, det var ikke enkelt å få frem. Så der står han, morsk og misfornøyd. Hihi! Søtnos. 

Nå skal vi fortsette med å gjøre ingenting, lade kroppen og bare late oss her oppe, før turen bærer nedover til måking, klesvask og hverdag.

Ha en fin søndag videre dere ! 

 

 

2 Comments:

  1. Så fin ny header!! OG fine bilder av barna i vinterland. Hurra for snøen! Men du? Hvor er lua til lillebror fra? Så søt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge