I tvstuen

Hei dere !


Jeg har prøvd å blogge siden morgenen, men bloggen har ikke vært helt med meg. Endelig så fikk jeg det til. Jeg har vært ute på shopping med moren min, og barna på slep. Og nå er Vesla hos henne for å overnatte. Så idag har vi kun ett barn her hjemme, og det blir litt rart. Samtidig, så får vi nok ordnet med en hel del ting, blant annet rommet til Vesla. Der er det så rotete nå, at det ser ut som en krigssti. Vi har bestemt oss med å kvitte oss med en hel del ting. Hun har altfor mye av ting hun ikke bruker, som for eksempel bamser. Hvem trenger vel 50 bamser ? Vi har fått så mye av familien, som de har hatt til sine barn. Men vi har dessverre ikke plass til alt det. Lillebror får jo få noen, men så kan vi heller gi de bort til barn som ikke har så mye istedenfor.

IMG_0409

 

 

Jeg har en hel del å rydde og vaske i huset, og jeg føler jeg aldri kommer a jour. Vet ikke om det bare er meg, eller om alle andre føler det sånn ? IMG_0412

Tvstuen er ihvertfall ryddet. Der synes jeg det er veldig viktig at det er ryddig før jeg i det hele tatt setter meg ned til kvelden. Mellom tvstuen og den andre stuen har vi gjort noe nytt, nemlig satt opp en halvvegg. Jeg har valgt å ikke vise den frem enda, siden den ikke er helt ferdig. Gubben holder på å sparkle der, så skal vi muligens få kjøpt en tapet. Vi har hatt det helt åpent mellom denne stuen og den andre, men jeg synes det ble mer «koselig» og lunt med den halvveggen. Gleder meg til å vise fram til dere !

IMG_0431

 

Må bare tipse dere om dette pleddet i kabelstrikk. Det er tynt og deilig, akkurat passelig til litt kaldere sommerkvelder. Det er kjøpt på Jotex til 199,-.

Nå skal jeg ta på meg treningstøy og ta meg en rask joggerunde.

Ha en fin lørdagskveld dere ! 

8 Comments:

 1. Jeg har gitt opp å holde det rent og ryddig rundt meg til en hver tid. Jeg hadde det slik som deg før, at jeg følte jeg aldri ble ferdig, men har måttet lære meg å la hus være hus, og heller være til stede i nuet med barna mine og familien min i stede…. Jeg rydder også før jeg setter meg ned om kvelden, men når man gjør det hver dag, er det ikke så mye å rydde.. 🙂 Men vasking, mopping og skrubbing gjør jeg bare en dag i uken…! 🙂

 2. Uff! Ja, jeg kan vel kanskje bare gi opp. Men problemet her er at vi har et såpass stort hus, at jeg aldri rekker over alt før jeg må begynne på ny. DET er egentlig frustrerende. Vi prøver egentlig å finne en løsning på det nå.
  Vi er en familie på fire, hvor INGEN av oss er noe særlig ryddige. Vi er alle noen rotekopper, så føler av og til at hele huset er totalt på halv tolv. Jeg er rotete, men VIL ha det ryddig. Så jeg går stadig rundt og rydder i mitt eget rot.

 3. Det bilde du har over sofaen var aldeles nydelig! 🙂
  Takk for en kjempeblogg 😉 ha en fin dag 🙂

 4. Hvor har du kjøpt de fine hvite kurvene du har i stuen?

 5. Hei.
  Lurte på hvor du har kjøpt den nydelige sofaen, og hva den eventuelt heter?:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge