I sommermodus

Hei på dere !

Sommer, sol og idyll. Når sol og sommer kommer frem, blir jo alle så ekstremt sosiale, inkludert meg. Her har vi vært på ulike lunsjer, kaffeslaberas, spist ute og videre. Absolutt koselig!

IMG_0607

 

IMG_0615

 

IMG_0617

 

IMG_0497

 

Jeg som egentlig er litt asosial av meg, synes det er ganske så deilig å være sosial nå. Men det blir nok noen korte perioder hvor jeg bare må være litt for meg selv, og trekke meg litt unna også. Det er bare slik jeg er.

Men sommeren er her, alle er glade, snart er det ferie på Gubben og Vesla og vi skal være sammen i en hel måned før jeg begynner på jobb. Det skal bli herlig!! Det skjer mye hver uke nå, så jeg bare henger med og nyter det mens jeg kan.

Jeg ser for meg mange sene og fine kvelder på verandaen, med gode venner og gode naboer. Dette må vel bli en herlig sommer vel !

Er dere også i sommermodus ? 

3 Comments:

 1. Sommer,hvilken sommer ?? )))
  Her har vi nesten ikke hatt noe finvær ,men håper i det lengste finværet kommer når jeg skal ha ferie ))))
  Har vi hatt fint vær har det alltid kommet på mandager,men da er jeg jo på jobb,Typisk det.
  Men,,,har ikke gitt opp håpet enda ))))
  Elsker lange varme sommerkvelder der vi sitter ute til langt på natt.
  Har nettopp kommet hjem fra utendørs sirkeltrening hehe,,,det så ut som om vi hadde meslinger hele gjengen der vi alle ble angrepet av knotten )))),men gøy var det tross alt ))))
  Til helgen er vi 12 stk som skal sykle til Skagen.Det ser stygt ut for meg med syklingen.Har en vond rygg for tiden,og må vel ta toget,men pytt pytt jeg får gjøre det beste ut av det ))))Det er ihvertfall meldt fint vær))))

  Håper vi / dere får mange fine dager med sol og varme.
  Klem Bjørg.

 2. ELSKER,… Ja virkelig ELSKER denne tiden på året!! Litt regn innimellom tåler vi. Da er det ekstra koselig å sette seg solbrendt under et teppe med levende lys og høre det plasker utenfor..:)

  NYT tiden, slike tider får man jo ikke igjen =) 1 mnd sammen hørtes helt fantastisk ut =)

 3. Koselig når du er sosial….Så ut som deilig mat i hyggelig lag:)

  Nyt dagen søte nabo:)

  Klem fra den andre søte naboen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge