I SKRIVENDE STUND

Jeg har lagt meg 21.00 hver kveld, og synes fryktelig synd på meg selv. Jeg har fått øyekatarr deluxe, og har nesten ikke klart å se ut av hodet mitt en gang. Sånn er det nå på høstparten. Det bugner jo av bassilusker overalt. Jeg blir ekstremt sliten og trøtt når øynene ikke er i orden, og det fører til at jeg går å legger meg tidlig. Jeg har troen på at det også hjelper ting til å komme fortere tilbake til normalen igjen.

IMG_3214

 

I skrivende stund satt jeg faktisk å tenkte på alt jeg har glemt å blogge om. Vi har noe nytt i interiøret som må vises frem. Det får jeg ta en annen dag. Akkurat nå er jeg klar for å legge meg og lade opp til en bedre dag imorgen. Jeg satser på at øynene er bedre til da.

God natt! 

2 Comments:

  1. God bedring. Her har vi også hatt øyekatarr, men det har heldigvis gått over nå. Håper du kommer deg raskt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge