I ØYEBLIKKET

Et bilde sier mer enn tusen ord har jeg hørt, og det er helt sant. Jeg har akkurat gjort litt regnskap og jobbet litt med businessen, så nå tar jeg meg en velfortjent pause med litt blogging. Jeg begynte å bla litt i bilder, og tenke litt på våre små fine barn. Så kommer jeg til dette bildet her. Hihi. Det ser ut som en gutt som er litt betenkt og en glad storesøster.

DSC00467Jeg husker situasjonen godt. Lillebror hadde gjort noe han ikke hadde fått lov til. Jeg ble sint på han og snakket til han, sa nei og at det ikke var lov. Han ble kjempe lei seg. Satte seg ned på gulvet med verdens største furteleppe. Han var oppriktig sår. Lillebror er veldig, veldig følsom, så det skal av og til lite til før det blir verdens undergang.  Spesielt hvis han får bittelitt motgang fra meg, for han er en stor, følsom mammagutt.

Tilbake til situasjonen. Jeg kikker strengt på Lillebror, og han sitter der med furteleppen sin og er utrolig lei seg. Vesla kommer gående bort til han, ser at han er lei seg. Han kikker med de største dådyrøynene opp på henne og hun synes synd på han. Hun løfter han opp, holder han inntil seg og trøster. Jeg så med en gang DET store , nydelige, kjærlige øyeblikket mellom de to. Så jeg måtte løpe å hente kameraet, og knipse noen bilder.

Se på ansiktet til Lillebror. Han er faktisk ganske så lei seg. Så ser du omsorgsfulle storesøsteren som smiler og vil gjøre han glad igjen.

Så ha alltid kameraet i nærheten, så du får knipset ulike øyeblikk. Jeg synes det er så gøy med «in the moment» bilder, fremfor oppstilte bilder hvor man står rett opp og ned, og smiler falskt.

Nå skal jeg ha meg litt lunsj, før jeg jobber videre.

Ha en fantastisk dag dere!

One Comment:

  1. Deilig med pause i regnskapet! Holder på for livet selv.. Blæh! Masse koseligere å mimre med gamle bilder 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge