I LOVE YOU, TOMORROW

God kveld dere ! 

Idag kjenner jeg en ting; jeg er helt ferdig etter en hektisk uke eller en hektisk periode. Jeg tok litt av i forrige uke med aktiviteter, sosiale happenings og trening. Denne uken får jeg igjen for det. Men sånn er livet. Når man har det bra, da lever man skikkelig på de bra periodene. Man kan nesten bli som en person som er ruset, dessverre. Akkurat som om man blir ruset på livet. Det gir et lite tilbakeslag etter en liten stund. Livet er uansett til å leves, og selvom jeg har en litt «ned»periode akkurat nå, så lever jeg lenge på perioden jeg var langt over skyene. Hihi!

Imorgen har jeg ihvertfall fri, og det skal NYTES ! Jeg kjenner absolutt at det trengs, og jeg kan nesten ikke vente til en rolig start på dagen med Lillebror imorgen. Imorgen skal Mannen levere Vesla i barnehagen, så vi kan sove litt ekstra. Får håpe jeg er heldig med Lillebror. Vi vet jo aldri med han, og i utgangspunktet er han jo et A-menneske.

IMG_2268

 

IMG_2274Senere på dagen, skal vi i en liten sammenkomst i barnehagen. Det gleder vi oss til! Lillebror skal jo begynne der om litt over en måned. Så det er også kjekt for å være der med han, så han blir ekstra kjent. Dessuten er det jo gøy for Vesla å kunne vise frem Lillebroren sin. Hun er alltid så stolt når han er i nærheten.

På mandag var vi forresten på helsestasjonen med Lillebror. Det er lenge siden vi har vært der, og vi fikk en ekstra kontroll i og med at han har vært så treg når det gjelder vekst, og vi har strevet mye med både nattesøvn og spising. Heldigvis så hadde han vokst hele 5 cm i lengden siden før sommeren. Det er jo ganske bra! Han ligger under gjennomsnittet både i vekt og lengde, men han følger sin egne kurve. Det er det viktiste. Nå har jeg ihvertfall roet meg når det gjelder både mat og vekst. Her hjemme går det så det suser når det gjelder spising, så lenge han får alt annet enn brødskiver. Han er nemlig en periodespiser, og i denne perioden her liker han ikke brød i det hele tatt. Litt dumt, men jeg håper at perioden går raskt over. Brød er jo litt greit at han spiser, ihvertfall til han begynner i barnehagen tenker jeg. En liten kar, men utrolig bestemt!

Akkurat nå så er det total stillhet i huset, og det er så deilig. Jeg skal hive meg i dusjen, og så skal jeg kose meg med litt kveldsmat og kanskje litt spennende på tv. Det skal bli deilig å hive seg ned i sofaen.

Dere får ha en fin onsdag ! 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge