I GANG MED SUNT KOSTHOLD

God dag dere !
Her er jeg stuptrøtt og sliten, så det er enda godt vi har sterk kaffe på lager. Dog trøtt og sliten, så er jeg godt i gang med kostholdet nå igjen. Et sunt kosthold som skal bidra til bedre helse, livskvalitet og selvfølgelig vektnedgang.

IMG_3838

Det gir meg en veldig god følelse når jeg føler jeg spiser sunt, og spiser mat som gjør godt for kroppen. Det gjør noe med hele meg, gir meg mer energi og en følelse av velbehag. Nettopp fordi jeg vet jeg tilfører kroppen min noe bra. Jeg gikk ned 16 kilo i fjor, og da sultet jeg meg ikke ned i vekt. Jeg var mett hele tiden, spiste godt og unte meg også mange kosedager. Slik vil jeg fortsette i år også.

Et sunt kosthold med trening = gir meg mer energi og bedre selvfølelse.
Det er viktig!

Jeg skal lage et innlegg som går nærmere inn på kostholdet mitt. Vil dere lese mer om det ?

One Comment:

  1. Ja gjerne:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge