I GANG MED JULEGAVER

Jeg er litt gal, for jeg har allerede begynt å handle inn julegaver. Jeg sliter med å takle stress, så for min del er det perfekt å starte nå. Da kan jeg kose meg med gaveinnpakkingen, og ikke minst nå har jeg tid til å leite etter de perfekte gavene. På Lekmer finner man jo tusenvis av leker, og det til en fin pris. Du finner ofte flotte tilbud der, og så synes jeg det er lettvint og ryddig å klikke ting hjem. Jeg synes det er så behagelig å få den fulle oversikten, gå og bla seg inn på ting og sammenligne priser.

 

Vi vet også hva Lillebror skal få til jul, og det er et togbanesett. Han har allerede noen få deler til en togbane, men vi tenkte å kjøpe enda flere deler til den. Gleder meg allerede til han åpner gaven sin.

 

metrocity

 

Togbanesettet finner du HER.

Vesla har faktisk sagt i minst to – tre år at hun har ønsket seg Furby. Men vi har tenkt at det bare er «tull» og tøys. Men nå er det påtide at hun får den, og det er jeg så sikker på at hun kommer til å sette stor pris på. Furby er jo en morsom leke, som man skal ta vare på ved å lære den å snakke, kose med den og videre. Noe Vesla kommer til å elske.

furby

 

Du finner Furby HER.

Ellers tenkte jeg å legge inn en stor bestilling en av dagene på Lekmer, og så satser vi på at mange blir glade på julaften.

Har dere begynt på gavene ? 

3 Comments:

  1. Vi kjøpte Furby til våre jenter på 5 og 9 i fjor til jul. Batteriene ble tatt ut med en gang og Furby satt bort- da de begge synes den var så masete. Så her er jeg enig i at Furby bare er noe tull. Som sagt- aldri brukt hos oss.

    • Nei, er det sant? Hmmm, da får vi revurdere det 🙂

      • Jenta mi, 6år, fikk en av farmoren sin, ble brukt litt første dagen, deretter aldri mer brukt…! forsto virkelig ikke vitsen med denne leken…
        Meeeen hun fikk seg derimot en slik berømt robothund, eller katt er det hun har, og den er mye i bruk! Anbefaler heller en slik 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge