I ett med interiøret

God kveld dere ! 

Coco er vår lille, søte, hvite katt. Mye i dette huset er hvitt, og Coco sklir rett og slett rett inn i interiøret. 
Det er til tider litt vanskelig å se henne, for hun kan enkelt kamuflere seg her. Her ligger hun, på sofaen og smiler til kameraet. Nesten usynlig. 
Vår søte, rare Coco. 

Idag har Lillebror sovet i nesten hele dag. Det har vært helt fantastisk. For når han har vært våken har han faktisk vært ganske så rolig. Ja, han har blitt bedre etter han var hos osteopaten, men jeg tror likevel han har en følsom mage. Det vil si at han reagerer på mye av det jeg spiser og drikker. Idag derimot, har jeg fått være effektiv til en forandring. Det gir meg en så god følelse det. I mellom slagene har jeg selvfølgelig kost meg masse med lille Lillebror, for han har vært knallblid. Den lille tøysekoppen som ligger å smiler, istedenfor å ta puppen når jeg skal amme han. 
Nå har han våkentid og jeg skal kose masse, masse med han. 
Kos dere, dere også ! 


PS! 
Bli med på min giveaway i samarbeid med RisaRosa. Trykk her for å bli med.


2 Comments:

 1. Nydelig da <3 Hvitkatt, kunne jeg tenkt meg 🙂

 2. Hei høpp nabo!!

  Ja den katten må dere vel leite etter der inne som det meste er hvitt ha ha!!

  Du må ikke snakke om at lillebror sover:)Da kommer han ikke til å sove
  i morgen.Hver gang jeg skryter av hvor mye mine barn sover er de våkne neste dag hi hi!!
  Sant altså:)

  Håper ting har snudd for dere:)Godt å få gjort litt annet om dagen mens barna sover:)

  Bare elsker de gammel rosa putene dine:)

  natta klem Linda:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge