I EN INTERIØRFORANDRING

God dag dere ! 

Jeg kjenner at jeg gjennomgår en forandring eller stilskifte i smaken når det gjelder interiør. Det er ikke det at jeg ikke liker allerede det jeg har, for det elsker jeg. Men sånn som for eksempel å bytte ut det rosa og sukkersøte med andre ting har jeg gjort nå en liten stund. Det rosa har jeg faktisk tatt opp i loftstuen, så får det være der. Mens jeg har tatt frem mer nøytralt og sort nede i stuen. Jeg kjenner at jeg synes det er fint med mer rene linjer, design og litt minimalistisk ( ikke for mye ). Kanskje en kombinasjon med det jeg allerede har som ikke er minimalistisk, og litt av det moderne og minimalistiske.  Jeg har blitt storforelsket i Tom Dixon, og nyhetene som har kommet der. Men jeg har lenge hatt et øye for Arne Jacobsen, Eames og Vita EOS lampen. Jeg synes det er så mye fint nå, og jeg elsker å sitte her foran skjermen og drømme meg bort. Leke med hvordan det ville sett ut om jeg hadde gjort det, det eller DET i huset. Heldigvis er det bare dagdrømming, og jeg tror det hadde blitt dyrt om man hele tiden skulle byttet ut interiøret i huset. Så her gjør vi det på den rimelige måten. Vi tar frem det vi allerede har i skuffer og skap, og bytter ut med det rosa og sukkersøte.

Her er det jeg er forelsket i om dagen : 

tomdixon

vitaeos

charleseames

arnejacobsen

 

 

 

 

 

Det er lov å drømme seg litt bort…

2 Comments:

  1. Er litt sånn selv om dagen! Vil bare bytte ut alt vi har, hehe :p Mye fint her da, elsker tingene fra Arne Jacobsen! 😀

  2. Jeg tror jeg har en mer skandinavisk stil og synes naturlig nok stoler av Arne Jacobsen og Hans Wegner er supre. Lampene av Arne J og Louis Poulsen likeså. For å nevne noe! Utover stoler og lamper synes jeg øvrig møblement og tilbehør kan være i ulike merker/designere.

    En ting jeg er glad for er at mannen min også liker hjemmet vårt med denne stilen, og deg gjør meg glad at det er begge to som trives og føler eierskap til innredningen. Og så dr det i mine øyne et poeng at innredning og hus passer sammen. Funkishus som er innredet med møbler og lamper i barokk stil gjør seg liksom ikke.

    De bokstavene har jo Arne J laget, men koppene, skåler osv er vel ikke formgitt av ham. Synes bokstavene er stilige, men vil ikke kjøpe produktene siden de utelukkende er laget for å tjene penger. I motsetning til en lampe som det ligger arbeid og omtanke bak.

    Vel, det var mine tanker 🙂 god søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge