I D A G

Hei hei!

Ligger for øyeblikket helt utslått på sofaen. Hehe. Idag har jeg, Vesla og Lillebror kost oss. Vi har tilbrakt omtrent hele dagen hos en venninne av meg. Utrolig koselig og ikke minst deilig å bli oppvartet med god mat, kaker og kaffe. Og godt med en real jenteprat igjen.

En annen merkelig ting er at lillebror sover fantastisk godt når vi er ute av huset, eller når noe skjer. Når jeg er hjemme med han så sover han omtrent ingenting og er urolig. Jeg må kanskje begynne å farte mye mer ?

Siden jeg har begynt å legge ut bilder på Instagram (divamammacom), så skal dere få et lite bilderas her :

Og noe som er heeeeelt utrolig er at i dette sekundet/minuttet så ligger Lillebror utrolig nok med en smokk i munnen og halvsover !!????!! HÆ??

Her er bildebeviset :


Vær så snill, la dette vare!!

– Blogget fra min Iphone

8 Comments:

  1. Så mange fine bilder!! Så utrolig vakkre barn du har 🙂

    Ha en strålende helg 🙂

  2. Hei<3
    Skjønningene dine<3

    Jeg lurte bare på en ting….Hva heter egentlig barna dine??

  3. Så deilig å bli vartet opp litt 🙂 Det fortjener alle innimellom. Og masse fine bilder av de herlige barna 🙂 Hvor har du kjøpt regnkåpa di? Den så veldig kul ut 🙂

  4. Fikk du tak i Name It pannebåndet? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge