I D A G

20131006-130825.jpg
Så er denne helgen snart over igjen. Jeg var redd denne helgen bare skulle gå til sykdom og forkjølelse. Men heldigvis ble det bedre når fredagen kom. Tiltross for ganske tett nese og forkjølelse, fikk vi utrolig koselig og altfor sjeldent besøk av et vennepar med sønn. Vi storkoste oss med skravling og mat.

20131006-155840.jpg
Idag har vi tatt det veldig med ro. Jeg og Vesla bakte kjeks. Vesla gjorde faktisk mesteparten av jobben, og hun var så stolt. Jeg måtte smake en liten bit, og de var faktisk ganske gode på smak. Siden vi skulle avgårde til mamma og de på middag, så tok hun de med seg, så alle kunne smake.

20131006-160229.jpg
Akkurat nå er vi hos foreldrene mine, så jeg tar det helt med ro for øyeblikket. Vesla er opptatt med kusinene mine fra Bergen. Mens mamma er opptatt med lillebror. Så da fant jeg et lite øyeblikk hvor jeg faktisk rakk å gi fra meg et livstegn.

Håper dere nyter søndagen som oss!

4 Comments:

  1. Likte den jakken din kjempe godt 🙂 hvor har du kjøpt den?

  2. Så herlig!
    Hun er så nydelig 😀
    Ønsker dere en finfin kveld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge