HYGGE OG FEIRING

Hei. 

Dagene bare flyr avgårde om dagen føler jeg. Hvor er det livet jeg hadde før ? Det er ihvertfall borte. Nå er det utformet slik jeg ønsker å ha det, og jeg har det så utrolig bra.  Mange baller i luften har jeg alltid elsket å ha, men samtidig skal det være de ballene jeg selv velger. Altså, det handler om å kunne ha friheten til å velge.

Uansett, på fredagen hadde jeg en helaften med en herlig jente i teamet. Hun har klart å jobbe seg opp til en heltidsinntekt på kort tid, og hun er en herlig jente som jeg har fått lov å bli bedre kjent med. Mange av dere vet sikkert hvem det er, for det er nemlig fine fru Mæla.

Vi spiste utrolig god mat, og det var en fireretters deilig middag. Jeg var stappmett når vi var ferdig å spise, men for en herlig opplevelse. Deilig gourmetmat med viner som passer til. Det kan ikke bli bedre.

  FullSizeRender (3)FullSizeRender (4)

Torsk og and var noe av det som stod på menyen, og med de rette vinene ble det her en himmelsk aften.

FullSizeRender (5)

Haha, for et morsomt bilde! Jeg digger bilder som viser stemningen som er, og det synes jeg absolutt dette bildet viser.

Vi hadde en superhyggelig aften, og det er virkelig moro å være ute blant mennesker når det er julebordssesong. Mange kjente fjes, nye fjes og en utrolig god stemning.

Nå har jeg forresten fått den ene stuen komplett iforhold til makeoveren jeg begynte på. Dere har kanskje sett bilder på snapchat og instagram ? Hvis ikke finner du meg på snapchat : divamammano og instagram : @divamammano . Det kommer et innlegg om den «nye» stuen ganske snart. 

Ha en strålende kveld videre dere! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge