HVORDAN VIL DU HUSKE AT DU HAR LEVD ?

God dag!

Jeg er så heldig, for idag kunne jeg sove så lenge jeg bare ville. Så da startet jeg dagen litt dovent med å ligge i sengen og trykke på mobilen. Deretter var det å tusle ned, sette på kaffe, lage seg frokost i morgenkåpen, og finne frem macbooken. Stillhet, god tid, ro og en god frokost gir meg den beste starten på dagen. En god start på dagen legger igjen grunnlaget for en god dag, hver eneste dag.

DSC02264

 

For øyeblikket har jeg satt på energimusikk, blogger, jobber og gjør meg klar for å ta imot endel pakker som postmannen kommer med. Jeg må også rydde og fikse litt i huset idag og imorgen, for imorgen kveld fylles huset opp av unge , flotte jenter. Nemlig jenter i teamet som skal på sitt første arrangement på søndag. Så de overnatter hos meg fra fredag til søndag. Der det er husrom er det også hjerterom. Så jeg ser for meg at vi skal jobbe litt, skravle, jeg skal gi de massevis av tips, deretter satser vi på at det her blir en kjempe morsom , givende og koselig helg. Det er jo det som er så moro med denne bransjen her, at man får nye venner overalt. Positive mennesker rundt en gir et givende liv. Jeg tar helt avstand fra klagete, negative mennesker. Det gir en et lite givende liv, og det har man ikke tid til. Hallo, dagene og årene flyr, og jeg har ikke tenkt å ligge syk og gammel ( satser på frisk og gammel) og sture over at jeg levde livet mitt i en negativ spiral, med negative mennesker, baksnakking og pessimisme. Det jeg skal huske er smil, latter, glede, spenning, lykke, kjærlighet og gode vennskap, så tenk litt på det dere. Har man virkelig tid til å omgås negative mennesker ?

Hvordan vil du huske at du har levd, når du en gang blir gammel og grå ? 

Nok noen «dype» tanker fra meg idag, men nå får jeg nesten hive meg rundt her. Jeg må jobbe litt og ordne litt, før barn og voksne kommer hjem fra barnehage, skole og jobb.

Ha en strålende torsdag dere!

One Comment:

  1. Det er så deilig med «rett livsglede».Det finnes alltid positive ting i de mest negative tilfeller… man må bare se etter de 😉
    God Helg og kos dere så mye <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge