Hvordan gikk det med Lillebror igår ?

Hei dere ! 

Igår var vi på helsestasjonen , og jeg var litt nervøs og spent på om Lillebror hadde lagt på seg. Sist vi var der hadde han kun lagt på seg 30 gram på en hel måned. Det var skikkelig nedtur. Han har jo som jeg har nevnt tidligere, vært dårlig på å spise og dårlig på å legge på seg. Han er en minitini-Lillebror.
Så var det å legge han ned på vekten igår, og jeg stod bare og håpet og håpet på at han hadde lagt på seg. Han har jo spist mye bedre den siste tiden, og vi har virkelig prøvd å stappe i han så godt vi kunne.
Heldigvis viste vekten hele 500 gram mer enn sist. Gjett om jeg var fornøyd og lettet. Det betyr at vi endelig er på rett vei. Men med Lillebror så vet man aldri. Han har sine opp og ned perioder, og man vet aldri hva han vil ha til mat, hvor lenge han sover og videre. Jeg kaller han bare uberegnelig. 
Etter jubelen og gleden over at han hadde lagt på seg over 500 gram, var det rett hjem for å mate han. Da kan dere gjette hva, for da nektet han mat. Og det gjorde han nesten i hele går ETTER vi hadde vært på helsestasjonen. 
Så han føler vel at han har gjort jobben sin, siden det gikk så bra på helsestasjonen igår. Så nå tar han seg kanskje en pause som han føler er velfortjent fra spising og å legge på seg. 
Er det ikke typisk ? 

Heldigvis har han en sta mamma, så jeg gir meg ikke så lett. Nå er jeg også så glad for at han har lagt på seg godt, så nå skal det jammen meg fortsette. 
Så Lillebror, pass opp for matskjeen. 

14 Comments:

 1. Har du prøvd å gi smoothies i de periodene han spiser dårlig? Det funket her

  • JA, absolutt. Kjøper inn masse av de fra Ellas Kitchen 🙂 Har begynt å lese hvor mye kalorier de inneholder, og tar alltid de med mest kalorier i. Hehe.. 🙂

 2. Stå på! Det kommer seg nok sakte men sikkert:)

 3. Så bra han har lagt på seg 😀 Det går nok bra skal du se 😉
  Han er altså så utrolig nydelig ! Kunne smeltet ett isfjell han der !:)

 4. Så bra han endelig har lagt på seg. Han er nå litt av en sjarmør uansett vekt ser jeg. Liten fin krøll bak ene øret også <3

  • Ja, en liten hjerteknuser det der <3 Han har begynt å få endel krøller nå. Når han er nybadet er hele hodet hans fullt av krøller 🙂 håper at han får litt krøller her og der jeg 🙂 takk for fine ord 🙂

 5. Så godt at han hadde lagt på seg 🙂
  Ida Martine var også sånn, i perioder ville hun ikke spise og jeg gruet meg masse til kontrollene, helsesøster fikk meg til å føle meg såå mislykket siden jeg ikke fikk i henne mat. Men vi kan jo ikke tvinge de heller :/

 6. Så bra da 🙂
  Hvert gram teller, har flere ganger nesten blitt gal av matstyr….. 🙂
  Min sønn må ha næringsdrikker 4 ganger om dagen….
  Ha en flott helg!

  Klem

 7. Nydelig liten sjarmør :)det er slett ikke moro når de små ikke vil spise, man må bare prøve så godt man kan med å friste dem med mat , kansje mat som har glade farger? Klæm fra Trønderfrua 🙂

  • Vi har prøvd alt og prøver alt 🙂 han er bare bestemt , som sin mor. Så da får vi bare fortsette slik, og bare håpe at det snart blir flere dager hvor han spiser enn ikke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge