Hvilken vinterdress valgte du?

Hei dere ! 

Årets valg av vinterdress til Lillebror har ikke vært enkel. Jeg har alltid sverget til Reimadressene, og Vesla har kun hatt disse vinterdressene. Hun har også en ekstra dress av merket Troll. Vi er fornøyde med begge. Reima koster jo endel, samme med Troll, og nå den siste tiden har så mange andre merker vært i vinden også. I årets test så vant jo Didrikson Theron.

Etter erfaringer av venner og kjente, så er det mange som sier at Name It sin vinterdress er utrolig god, og at den holder hva den lover av å holde barna varme og tørre.

Den er 8000 mm vanntett og 4000 g pustbar. Dessuten koster den kun 749,- , og i tillegg fikk jeg jo 20% på den takket være Fru Mæla.

Jeg tror den er bra, og naboen her har skrytt den opp i skyene etter egen erfaring. Dessuten må jeg jo si at jeg falt for utseendet også. Den er jo nydelig med stjerner på. Dere vet meg, og stjerner. Jeg er fortsatt svak for stjerner.

stormdress

Denne vinterdressen er nå bestilt hjem, og jeg ser at den allerede er på vei til oss. Jeg er veldig spent, og håper den svarer til forventningene.

Hvilken vinterdress valgte du i år, og hvorfor ? 

12 Comments:

 1. Vi valgte en brun dress fra merket Wheat og er kjempefornøyd. Det stod mellom denne og en fra Reima. Vi valgte den fra Wheat fordi den var nøytral i fargene, hadde fleece innvendig, virket varmere, var myk og god, ikke stiv i stoffet, hadde strikk i livet, gummistrikk under beina. Den var ikke stram, slik at den er enkel å få over sko og votter. I tillegg var den estetisk fin i form, farge og hadde verdens søteste fake pelskant på den avtagbare hetten. En favoritt i mine øyne:)
  Og enda flere grunner. Den har vært en del brukt allerede, og vi er kjempeførnøyd:) Gjenstår bare å prøve den i snøvær 🙂

  Ha en fin kveld!

 2. Ble stjerne dress her også fra villervalla.no;)

 3. I år har vi en Reima til begge barna i barnehagen. Hjemme blir det todelt Didriksons på eldste snuppa, noe som var hennes ønske. Jeg har ikke kjøpt til mini her hjemme enda, men vurdere Name it sin jeg også, siden den ikke er såå dyr 🙂

  • Ja, det er nettopp derfor jeg også vurderte Name It. Den er jo så billig i forhold. Nå er den kjøpt og kommet i hus. Så får vi se om den var verdt pengene 🙂

 4. Her hjemme valgte vi en Reima dress. Var såpass fornøyd med parkdressen fra Reima i høst, så her sverger vi til Reima! 😉 Vinterskoene tror jeg derimot blir fra merket Viking. 🙂

 5. Så fin den var. Håper den er god og varm!

 6. Majken har samme 🙂 Håper den er like super som den ser ut som!
  Kajsa skal teste ut ett nytt merke,Nordbjørn 🙂

 7. Har igrunn alltid sverget til Reima tec, men i år har Lykke samme dress som over her – bare i lilla og en Reima tec som hun har arvet fra søsteren. Celine har jeg bestilt Didrikson Theron til. Må innrømme at jeg er veldig skeptisk til den egentlig, men vi får se hvordan den er når den kommer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge