HVERDAGSLYKKE

Herlig! Da har jeg vært hos regnskapsfører, fått jobbet endel, og så er det bare å klargjøre dagens middag. Noen dager er så deilige, lette og energirike, slik som denne dagen her. Jeg har blitt glad i hverdagen, og jeg er fortsatt glad i helger. Men det å lære seg å sette pris på mandager, tirsdager og andre dager, har ikke vært enkelt. Mange går å gruer seg til mandagen, allerede på søndagen. Og higer kun etter fredagen. Hver eneste uke. Hva med å sette pris på hver eneste dag, og tenke at alle dager har sin sjarm.

DSC01489Helgene er selvfølgelig spesielle, for da er hele familien samlet. Likevel er det godt med mandager, for da er det hverdag, jeg kan jobbe, mannen jobber, og barna er på skole og i barnehagen. Jeg er så glad for at jeg har lært meg å sette pris på de ulike dagene, og hva de bringer med seg. Istedenfor å grue seg allerede på fredagen, til mandagen, kan man nyte hver eneste dag som de er.

 

Nå skal jeg ordne og gjøre litt klart her i huset, før de små lykketrollene våre kommer hjem. Skinkesteken skal i ovnen , og jeg er klar for en ny ettermiddag med våre diamanter.

One Comment:

  1. Sant det du sier her 🙂 Viktig å ta vare på hverdagen også som fine dager. Selv stor koser jeg meg i hverdagen, like mye som i helgene <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge