HVA SLAGS MENNESKE VIL DU VÆRE?

Ofte tenker jeg på hvor utrolig mange forskjellige mennesker det finnes. Da tenker jeg spesielt på personlighet. Jeg jobber med så utrolig mange forskjellige mennesker i teamet hver eneste dag, og får også et innblikk i deres liv, personlige tanker, følelser og ikke minst utfordringer. Så da er det også veldig viktig for meg at jeg lytter, er en tålmodig og god person.

En ting jeg har blitt enda mer bevisst på den siste tiden, og ikke minst tenkt mye på, er hvordan jeg fremtrer ovenfor andre. Jeg blåser mer og mer i hva andre tenker om meg, og godt er det, så lenge jeg har mitt på det rene. På en annen side ønsker jeg å være en snill person, fordi jeg føler jeg også er snill og fordi jeg mener det er det som er riktig, altså å være god mot andre.

IMG_4910.PNG
Det som skremmer meg og gjør meg trist, er de menneskene som ikke bryr seg om andre mennesker på noen som helst måte. De tillater seg å ønske andre vondt, tiltross for at de ikke kjenner deg. Se på Fotballfruen, som har bloggen på det perfekte, og viser livet sitt utad som om det skulle vært et glam magasin. Hva så? Nei, det takler folk svært dårlig. De hater det rett og slett. At Fotballfruen ønsker å vise livets gode sider er helt forferdelig, så da tillater ganske mange mennesker seg å ønske henne vondt i form av å slenge dritt i kommentarfeltet, snakke stygt og så sitter de ventende på gjerdet med et håp om å se henne mislykkes. Misunnelse med stor M, og her kommer også janteloven inn.
Hvis man tenker mer på hvordan man fremtrer ovenfor andre, at man er god, snill og rettferdig kommer man mye lenger enn å ønske andre vondt, snakke stygt og la misunnelsesbegjæret styre det meste man gjør.

Jeg har stor tro på karma , og lever etter det at man gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg. Jeg synes mennesker generelt bør bli mer bevisste hva de driver på med, hva de sier til andre og hvordan de oppfører seg ovenfor andre. Et enkelt ord kan såre et menneske betraktelig, og kanskje vedkommende mente å si det fordi de vil se at mennesket skal ha det vondt ? Hvorfor det ? Det vil bli en ball som ruller og ruller seg stor, og man blir inne i en ond sirkel av vonde ting, negativitet og mørke. Vil du virkelig leve livet ditt fylt med negativitet ? Livet vil jo bli ganske trist. Man vil jo bruke mye energi på å nedsnakke, og sinnet vil bli fylt med mørke. Vil du fremtre som en slem person fremfor en snill? Vil du ha et sinn og et liv fylt med mørke ? For ja, what comes around, goes around. Sannheten om deg kommer alltid frem, sånn er livet rett og slett. Om du så er god eller ikke god. Man blir raskt gjennomskuet.

IMG_4911.PNG
Jeg elsker livet mitt, tiltross for noen utfordringer i ny og ne. Jeg elsker det fordi jeg tilbringer tiden med gode mennesker, snille mennesker, mennesker som ikke baksnakker, men som heller ønsker andre godt. Jeg tilbringer tiden med positive, glade og inspirerende mennesker, som gjør livet mitt lyst på alle mulige måter. Vær egoistisk, og velg menneskene du omgås med omhu. Og tenk over hvordan du er ovenfor andre mennesker. Ønsker du et bra liv, er det slik du må tenke.

IMG_4914.PNG
Jeg ønsker å være et menneske som er rettferdig, som er positiv , glad, omsorgsfull og snill.

Hva slags menneske ønsker du å være?

4 Comments:

 1. Bra skrevet Eva Siren – og mange har mye å gå på her, men det jeg har erfart er at når du snakker med mennesker om dette så er det ofte at de ikke har vært det bevisst, så del folkens. Del også dette innlegget, så flere kan bli oppmerksomme på dette. Det er for mange nemlig så mye lettere for å snakke om andre enn seg selv.

 2. Bra skrive..Helt enig med deg…

  Klem naboen

 3. Helt enig skjønnas ! Som om jeg skulle sagt det selv- og det er så viktig å heller støtte hverandre og bygge hverandre opp- det vil man tjene så mye mer på enn om man tråkker hverandre ned ! Sitter i Forevermøte i egen stue og koser oss ihjel 😉 Hilser også fra Maria som du møtte sammen med med meg på Brevik ! PS: DU ER SUPERHERLIG!

 4. Jannicke/Jatte.net

  Helt enig med deg, Karme vil slå tilbake på deg på ett eller annet vis.

  Jeg kan være missunnerlig eller sjalu på andre innimellom, men så må jeg ta tak i meg selv og tenke på hva JEG kan utgjøre og hvordan JEG vil være.. alt handler jo om hvordan jeg selv tar det som kommer min vei.. både det positive og det negative. Så, til syvende og sist er jeg glad på anders vegne :))

  Ha en finfin Tirsdagskveld,
  Klemmer fra meg!

  Ps: er konkurranse inne hos meg om du vil være med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge