Hva med disse som julegave til barna ?

God kveld dere ! 

Da er jeg vel hjemme fra en kveld på turning med Vesla. Denne uken kommer til å gå like fort bort som et knips. Det er noe som skjer hver eneste dag. Hjelp! Jeg føler at livet etter sommeren har blitt snudd opp ned på hodet. Det er virkelig travelt.

Uansett, så har jeg lagt hodet mitt litt i bløt i det siste. Det er jo snart jul, og jeg har tenkt på julegaver til barna. Vi har lyst til å gi de noe annet enn leker, og kanskje noe annet enn klær. Så det jeg tenkte , var å gi de en sakkosekk hver ? Eller en sekkestol som de så fint kalles nå til dags. Jeg husker jeg hadde en rosa sakkosekk, som jeg elsket. Den ble nedsittet til det gikk hull på den. Den var god å ha i barndommen den.

Så jeg lurer veldig på å ha to sakkosekker i tvstuen. En til Vesla og en til Lillebror. Der de kan sitte foran tven, spise kveldsmat og bare kose seg.

Jeg har jo falt veldig for de sakkosekkene fra Cocoon Couture.

En rosa til Vesla.

En lyseblå til Lillebror.

Jeg er bare litt i tvil, for jeg er litt redd for at den skal være litt for liten til Vesla.

Er det noen som har erfaring med disse, og kan si noe om de ville kjøpt den til en fem åring eller ikke ?

Uansett, så synes jeg de sakkosekkene her er noen geniale julegaver. Så kanskje jeg ga deg et tips ?

Erfaringer med disse ønskes i kommentarfeltet.

6 Comments:

  1. De er bare aå nydelige 🙂 Har en sånn i lilla med bambi på til 4-åringen. Hun er lang for alderen 110cm) og har god plass ennå 🙂

  2. Har denne til ettåringen her i hus, og vil nok si den er litt liten til en femåring ja. Ihvertfall hvis det skal være mulig å ligge å kose seg i hele sekken, om du skjønner? Har selv brukt sekken her til å sitte på ved senga til minstemann, hver kveld når vi leser bok før leggetiden, og må bare si at kulefyllet har krympet noe voldsomt. Så den tåler nok ikke voldsomt mye trykk heller før kulene går sammen, men det er jo mulig å fylle på igjen. Skal kjøpe kuler på panduro og fylle på med. 😉 Veldig fine sekker, men ikke så store.

    • Hmm.. lurer på om det ikke nødvendigvis er en negativ ting, at de er litt små. Ønsker ikke noe stort og ruvende heller.. 🙂

  3. Vi har disse sakkosekkene til våre to barn, jente som blir 6 etter jul, og gutt på tre år. Vi er superfornøyde. Jenta vår som er 116 cm lang har fortsatt stor glede av sin sakkosekk, og det hender av og til at også vi voksne sitter i den og det går også greit. Jeg synes det er praktisk at de ikke er så store, for da tar de ikke så stor plass:)
    Lykke til med julegavene:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge