HVA HAR SKJEDD ?

Hei dere !

Hjelpes, så mye som har skjedd den siste tiden. Det er vel også en av de store grunnene for at jeg har valgt å ta meg en pause. Jeg er dårlig på å håndtere mange ting på en gang, og det er det mye av nå, og det har det også vært mye av. Da må jeg bare ekskludere noe, og prøve å gå igjennom det på beste mulige måte.

Så, hvor skal jeg starte ? Jeg har det bra helsemessig. Sykdommen er rolig, men den gir meg små utfordringer. Jeg sliter endel med hendene mine, smerter, er litt hoven, men det er sånt jeg må leve med. Det viktigste er at den ikke angriper indre organer, og der er alt fint.

Jeg har det veldig bra, og har gått ned endel i vekt. Takket være bevegelse, et lykkelig sinn og Forever sine produkter.

Jeg har dog vært i en kollisjon. Jeg kræsjet min nye konebil, BMW’en, og det er mulig den er et vrak. Så da har vi faktisk sett på en ny BMW, en X3 faktisk. Min drømmebil. Så vi får se da ?

Jeg har klart utrolig mye i Foreverbusinessen i 2014, og jeg sitter her med en overveldet følelse. Som jeg har nevnt tidligere, så var Mexicotur i boks. Vi skal dit sammen med barna. Det får vi gratis av Forever ( JA, og skattefritt – til de som har måtte gå inn her for å informere meg tidligere. Regnskapsføreren har jeg tett dialog med). I tillegg så har jeg nå klart å få en gratis Singaporetur. Ikke bare det, men jeg skal motta en bonussjekk på scenen der nede, som blir min 13 bonusutbetaling. Helt uvirkelig!

2015 starter på en helt annen måte enn 2014. Jeg husker vi tenkte på å selge huset i begynnelsen av 2014, for at det skulle hjelpe oss økonomisk. Så sitter vi her idag, og livet vårt er totalforandret. Likevel , har alt det her kommet siden jeg virkelig hadde bestemt meg! Jeg har jobbet hardt, og det er slik at ingenting kommer gratis.

Barna har det bra, og begynner å bli store. De leker så utrolig fint sammen nå, og vi storkoser oss!

Nå i januar skal jeg og Mannen på Gøteborgtur, den har vi også fått av Forever. Det er masse spennende som skjer dette året, og jeg håper dere vil følge med alt som foregår videre.

DSC01930

Trist å se på bilde av bilen, men jeg er glad barna ikke var tilstede, og at jeg kom helskinnet ut av det.

Håper dere alle har det bra!

2 Comments:

  1. Så kjekt å høre at det står bra til med deg! Og godt at det ikke ble noen alvorlige konsekvenser etter smellen med bilen. Materielle skader har ingen verdi opp mot menneskelige!
    Kjekt å få igjen litt for innsatsen du gjør da – det er fullt fortjent!

    Godt nyttår til dere, og god tur til Gøteborg.
    Klem fra Christine

  2. Hatten av for deg! Jeg ble selv forhandler av forever living i oktober og vet at det er mye jobb. Jeg skjønner ikke helt hvordan du har fått det til! Er virkelig imponert! Lykke til videre 🙂

    mvh Karina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge