HUSKER DU SIST?

Husker du sist du gjorde noe for deg selv eller tenkte litt på deg selv ?
Det er dessverre mange av oss småbarnsmødre som glemmer oss selv, som tenker kun familierelatert, og som tilslutt mister en del av seg selv oppi alt. Det er viktig og bra å tenke på hele familien, for det er jo et «oss». Men hva med DEG?

Jeg jobber med ekstremt mange småbarnsmødre, og jeg spør de ofte om hva de drømmer om. Hva er din drøm? Hva er ditt ønske for fremtiden? Hva ønsker du? Jeg får som regel et svar på at de ønsker et større hus til familien, ha råd til å kjøpe vinterdresser til barna av det beste og dyreste merket , ferier til familien og videre. Det er viktige ting, og det var og er en av mine drivkrefter til å drive eget firma og å gjøre det bra. Samtidig tenker jeg at vi også må bli flinkere til å tenke på oss selv. Det er faktisk lov til å være litt egoistisk. Det er lov til å komme med ønsker og drømmer som handler om deg. For du er like viktig som familien. Dessuten så vet jeg at når du er lykkelig, så blir også alle de rundt deg også lykkelig.


Så det jeg lurer på er når du sist tenkte på deg selv. Har du noen ønsker for hva du vil i fremtiden? Drømmer du om noe? Kanskje det er en ny garderobe til deg selv? Kanskje det er å kunne ha råd til å gå til frisøren en gang i måneden ? Eller på massasje en gang i uken? Unn deg noe godt som gjør deg vel. Du fortjener det like mye som alle andre. Det er fullstendig lov å ha ønsker og drømmer som kun berører deg, for det vil uansett berøre de andre rundt med en mamma som faktisk er glad, tilfreds og som er lykkelig. Gi deg selv ros, en klapp på skuldra noen ganger og vær snill med deg selv. Fordi du er unik, du er bra og du fortjener det.


                   Ha en strålende lørdag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge