Hurra for kjærligheten

Hei dere !

Da er det under en uke til vi reiser på kjærestetur, og jeg gleder meg SÅ. Det kommer til å bli veldig uvant, i og med at vi sjeldent har barnevakt eller reiser til plasser uten barn. Så vi har veldig, veldig godt av det tror jeg. Av og til er det viktig å unne seg selv og kjæresten noe sånt, og egentlig burde alle vært flinkere til det etter de fikk barn. Vi må ikke glemme at vi er kjærester, selvom vi har det hektisk og har to små barn. I følge skilsmissestatistikken så er det jo hele 45% som skiller seg hvert år. Det er faktisk MANGE. Ofte handler det om at man har vokst fra hverandre, eller at den romantiske gnisten har forduftet, så derfor tror jeg det er lurt å av og til bare slippe det man har i hendene, og reise bort fra hverdagen og de vanlige rutinene, for å fokusere på hverandre og kjærligheten. Jeg mener ikke det at det hverdagslige og alle de vanlige rutinene er noe negativt, men jeg tror det bare er viktig med litt forandringer, litt spenning og bare minne hverandre på det at ; jo, vi er jo faktisk kjærester også. 

Man trenger jo heller ikke å reise langt, eller reise bort over lang tid. For det er jo ofte vanskeligere å planlegge en lang reise når man har barn, og da blir det også vanskeligere å få til. Vi skal jo bare et døgn til Oslo. Selvom det er en kort reise, gleder vi oss veldig. Jeg tror vi kommer til å storkose oss. 

Rommet står klart til oss på Grand hotel, og vi skal reise bort og hygge oss med et nabovennepar.

Vi har også booket bord på Yayas.

En thairestaurant med en uformell og avslappet atmosfære. Akkurat det vi trenger nå. Vi har spist der tidligere, og maten er kjempe god.

Jeg har også tenkt meg innom noen butikker, og så tar vi ting som det kommer. Det skal bli et herlig døgn.

3 Comments:

  1. Blir nok et perfekt døgn:)

  2. Er viktig dette du skriver om her. Kjærligheten blir fort glemt i alt annet . Har ikke spist på så mange restauranter i Oslo, men yayas har jeg faktisk vært. Supergod mat der! Håper det blir en flott tur! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge