Høstkos med barna

To dager i uken har Vesla fri fra barnehagen, og da prøver vi alltid å ha det ekstra koselig. Jeg liker egentlig veldig godt å være ute med barna, og jeg har kanskje ikke vært flink nok til det etter at Lillebror kom. Derfor bestemte jeg meg for å ha en kose-utedag med Vesla og Lillebror igår. 
Det passet perfekt i forhold til været. Litt kald og kjølig høstluft, men så lenge solen skinte på oss var det veldig godt og perfekt å være ute. 
Vi er jo så heldige å ha en lekeplass rett ved huset, så den ble brukt. Så lekte vi litt gjemsel og gikk en liten tur. 
Deretter fant vi ut at vi ville spise ute, så vi tok rett og slett med maten ut. 
Heldigvis for oss at Lillebror sov så godt i vogna, ellers hadde vi ikke rukket halvparten av det vi gjorde. Han er nemlig en kar som ikke er så altfor glad i å ligge i vogna, han skal helst opp og titte. Det er noe som sier meg at han kanskje må over i sportsvogna snart, men jeg prøver å tøye det lengst mulig. 
Men når Lillebror våknet ble han med på litt gjemsel han også. Dessuten fikk han testet ut huskene på lekeplassen for første gang, og det var fryktelig festlig.
 Åh, babylatter er det fineste som finnes.
Jeg er så glad for at jeg kan være såpass mye hjemme med barna mine som jeg er. Det er virkelig ikke noe jeg tar for gitt. Til tider er det slitsomt eller veldig krevende, for man må ikke glemme at det ikke alltid er så rosenrødt. men alt i alt er det veldig verdifullt.

6 Comments:

  1. Så koselig! Hørtes helt nydelig ut 🙂
    Viktig å ta vare på dagene med de små,plutselig er de store og synes det ikke er stas med slike dager mer :p

  2. Så ut som dere har hatt en kjempe koselig dag 🙂
    Så fine klær på barna dine i dag :D:D

  3. Hei
    Jeg pleier aldri å legge igjen en kommentar i bloggene jeg titter innom, men har vært innom bloggen din noen ganger nå, og liker veldig godt at det virker så ekte det du skriver! Jeg kjenner meg godt igjen! Jeg og har to barn, ei på snart 3, og en på 11mnd. Jeg vet alt om å være våken om nettene, ha tidlige morninger, trass, være sliten og ja, you name it. Vet også om alle gledene man får ved å ha barn, og jeg føler meg så utrolig heldig som har to friske, og nydelige barn! Og jeg har valgt og gå hjemme med dem begge til minste ihvertfall blir 2, så får vi se hva vi gjør etter det. Det er for all del ikke rosenrødt bestandig, men det er så absolutt verdt det 🙂 Keep going girl, du er kjempe flink! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge