Hos osteopaten

Hei dere ! 

Jeg er tilbake etter noen dager med veldig lite søvn, 
mye trøsting og et ellers så travelt tobarnsmammaliv generelt. 
Lillebror har vært veldig urolig, på dagen, kvelden og nettene. Jeg kjente at jeg etterhvert ble litt smådesperat, så jeg bestilte en time til osteopat. Vi var så heldige å få time samme dag som vi bestilte, og jeg var veldig spent. Jeg har aldri vært hos en osteopat, og jeg vet veldig lite om det, men etter å ha hørt erfaringene til flere andre, så vet jeg at det har fungert for flere. 
Mens vi var hos osteopaten så ble jeg litt skeptisk, i og med at han såvidt tok på Lillebror. Men likevel ble Lillebror fryktelig rolig av hva osteopaten gjorde, så noe skjedde tydelig i kroppen hans. I natt og tidligere idag har han vært litt roligere, men nå ikveld er han ganske urolig igjen. Osteopaten sa han kunne bli litt mer urolig i et par dager, før vi så bedring. Vi skal nok en tur dit til tirsdag, så da får vi bare håpe at dette er løsningen for Lillebror.
Noen som har erfaring med osteopat ?

10 Comments:

 1. Uffa 🙁 Krysser fingrene for dere! Lille nydeligheten 🙂

 2. Hælle så skjønn 🙂
  Håper så han blir bedre 🙂

  klem klem

  • Du vet vel at skjømat ikke er bra for magen til et barn som blir ammet…du som spiser reker…

  • Vel, det finnes ingen regel om at sjømat ikke er bra for et barn som blir ammet. Det er slik at noen barn reagerer på det. Slike ting er individuelt og man må prøve seg frem. Du må jo ha misforstått hvis du tror det gjelder alle barn.

 3. Så nydelig han er! Krysser fingrene for at det blir bedre:)

 4. Har ikke noe erfaring med osteopat.. Men vi gikk til homoepat med lilegutt da han hadde kolikk og fikk fotsone terapi. Det var veldig effektivt. Etter 2 uker var han kvitt det. Håper han blir bedre og at behandlingen hjelper:-)

 5. Lillesøster her var mye plaget med luft og magevondt, homopat som tok fotsoneterapi på henne ble vår redning. Hun modnet tarmsystemet og allerede etter en gang var hun bedre og etter to ganger som en ny unge, rolig og sov godt når hun Sov. Hun anbefalte i tillegg camomilla d6 piller som er helt ufsmarlige urter men hjelper til bedre søvn! Lillesøster hadde i hvertfall god effekt av dette så om han ikke blir bedre av osteopat vil jeg anbefale homopat! Lykke til 🙂

 6. Herregud så lik han var på deg på dette bildet.. hehe.. Morsomt å se.. Har desverre ingen erfaring med det du spør om, men har hørt mye fint da..

 7. Ja vi har erfaring med osteopat på eldstemann. Han hadde skjev nakke/rygg etter å ha lagt trangt i magen mest sannsynlig. Han ble bedre allerede etter første behandling og så helt bra etter 3-4 behandlinger 🙂 Mye mindre grining og mer søvn 🙂 Lykke til!

 8. Hei::))Vi har vært hos kiropraktor med vår lille,og ho ble bra etter 5 behandlinger…Det visste seg at ho hadde spenninger i kjeve og nakke i tilegg,så det gjorde vondt for henne å ligge på ryggen..Håper virkelig det hjelper på nydeligheten deres…Lykke til::))Klem Elin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge