Hjerter i vinduene

God kveld dere ! 

Da var nok engang lysene tent. Barna lagt, og vi venter bare på at en ny dag skal komme. 
Jeg har fått meg så fine hjerter som henger i vinduene våre. Jeg fikk ett i gave, men så fikk jeg jammen meg tak i et nytt et gitt. Det var stas for meg. Så da flyttet jeg plass på det ene, og lot begge henge ved siden av hverandre i tvstuen. 
De lyser så koselig i vinduene når det er mørkt. Dessuten er det så kjekt å ha noe hengende i noen av vinduene også synes jeg. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med de, og de lager en lun og fin stemning i tvstuen. 
Da er det bare for meg å hive kroppen på min faste plass og hjørne i sofaen.
 Kjenner jeg er stuptrøtt idag. Så det passer meg perfekt akkurat nå. Det er viktig å nyte livet mens man kan. 
Ha en fortryllende onsdag ! 

5 Comments:

 1. Så fine de var)))
  Har du kjøpt de i en kjedebutikk eller???
  Kunne godt hatt de ja )))

  Bjørg.

 2. Superfine 😀 Koselig med lys i vinduene, jeg elsker og gå tur på kvelden å se de som har tent lys inne 😀

  Ha en fin kveld,
  KlemKlem♥

 3. Hei høpp!

  Hjertene er kjempe fine.Mamma har samme,og de
  lyser så fint på kvelden:)

  Lampa di var jo kjempe fin,passa perfekt inni
  hjørnet der:)

  Nyt dagen:)

  Klem naboen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge