HJEMMELAGET SALONGBORD

Hei dere ! 

Endelig har vi fått nytt salongbord i hus. Jeg var egentlig på vei til å kjøpe et nytt. Var så utrolig lei det hvitmalte Bombaybordet vi har hatt i ekstremt mange år. Vi tittet litt i møbelbutikker etter bord, og da kom jeg over et lignende som det på bildet. Skikkelig tungt og solid salongbord. Forskjellen var at det bordet jeg fant i butikken var i drivved. Jeg hadde lyst til å ha det i hvitt. Dessuten kostet det bordet i butikken endel tusen kroner, siden det var så tungt og solid.

Så vi kom på at Mannen faktisk kan snekre et, og han tok på seg oppdraget uten å nøle. Resultatet ble knallfint. Et tungt og solid bord i hvitt. Akkurat det jeg ønsket meg.

DSC01844

 

DSC01845

Bordet veier endel, og som dere ser er det tykke materialer som har blitt brukt. Det kostet oss veldig lite å lage det selv, så vi sparte jo endel kroner på det også. Men det beste av alt er at jeg fikk det bordet jeg ville ha.

På veggen henger det et maleri, som jeg har byttet ut med et annet vi hadde. Fine Hobbyvimsa har laget det, og jeg er så fornøyd med det. Det passer perfekt inn her. Jeg skal vise dere flere bilder av det en av dagene.

Ha en fin fredag!

 

 

One Comment:

  1. Fint det ble 🙂 Mye man kan lage selv uten at det skal koste flesket 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge