HJEMME FRA HUSMORSFERIE

Da var jeg hjemme igjen fra Oslo. For en helg! Jeg er supersliten, hadde skikkelig vondt i går kveld, men jeg er så giret av glede. For en gjeng jeg har tilbrakt dagene med, og så mye latter. Jeg har fått nye fine, søte, snille venninner, og i tillegg er vi veldig interessert i og driver med det samme. Nemlig Forever Living.

DSC00291Jeg var spent, gruet meg og dårlig i magen før jeg reiste! Haha. Jeg er ikke så kjempe glad i å treffe nye mennesker. Samtidig så er jeg skravlete og utadvendt, så det pleier som regel å gå greit da. Men det gikk så fantastisk bra, til tross for at jeg ikke visste hvem tre av fire var.

 

DSC00286

 

DSC00278Jeg tror jeg ikke har ledd så mye på lang, lang tid, og det var slitsomt men ekstremt morsomt. Haha! Mye latter og tull og tøys. Hun til venstre heter Kathrine og skriver bloggen ugleburet. Hun til høyre heter Monica og bloggen hennes finner du HER.

DSC00282Her sitter vi under middagen, og vi ble feiret alle sammen. Nye milepæler er nådd som  assistant manager , manager, supervisor, og oppnådd bilbonus.

DSC00272

Hotellrommet var jo bra! Tiltross for at vi bodde på verdens mest usentrale hotell ved motorveien. Det var ingen hotell ledig denne helgen, og Oslo var stappfull av mennesker.

DSC00285

Guri land så lærerik helg, og for en god følelse jeg sitter igjen med idag. Jeg fikk savnet barna ( er trossalt første gang jeg reiser bort fra både mann og barn), og det var ekstremt deilig å komme hjem igjen også. Man har jo så godt av noen turer ut av hjemmet, skravle, le og bare være seg selv. Da kommer man hjem igjen, har savnet barna og er klar for nye utfordringer.

Etter helgen sitter jeg igjen med en utrolig deilig følelse. Jeg er så sliten, men så glad og giret. At vi skulle bli så gode venninner på så kort tid, og at vi skulle klaffe så godt uten å kjenne hverandre fra før, og uten å vite noe særlig om hverandre fra før av er jo helt utrolig. Jeg bare gleder meg til neste gang vi treffes igjen. Det var også gøy å bli kjent med flere fra teamet, og det var veldig lærerikt i forhold til veien videre med Forever Living.

Jeg vet en ting, og jeg har en ekstremt spennende fremtid i møte..

TAKK JENTER! For ny giv, ny motivasjon, nye bånd og vennskap.

 

5 Comments:

 1. Gleder meg til neste gang vi sees, snuppa <3

 2. Da skal vi feire deg som manager 😉

 3. Så koselig med en skikkelig husmorferie 🙂 Og ekstra gøy å møte nye mennesker som du jobber med 🙂
  Lykke til videre =)

 4. Torun Nordskaug

  Så spennende å få møte deg og dine drømmer og mål – ingen drømmer er store nok 🙂
  Gleder meg til 14.juni – hvor vi skal feire deg med brask og bram. Lykke til og jeg heier på deg..dette klarer du 🙂
  klem torun

 5. du er så utrolig pen, tanta mi!♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge