Hjelp! Spisestuen er «tom»

God kveld i stuen!

Her i stuen har det blitt veldig tomt, og det er først nå jeg faktisk skjønner hvor stort det er her. Vi har nemlig kvittet oss med noe. Nemlig spisestuesofaen. Den ble hentet igår, og det var utrolig uvant når den kom seg ut av huset. Den var veldig fin, og vi var fornøyde. Men vi ønsker ikke en hvit spisestuesofa lenger. Greit nok at man kunne vaske trekkene, men vi synes det ble litt mye greier når vi skulle ta av alle trekkene. Så den er solgt, og noe nytt må jo komme inn. Men hva ?

Naboen ( Hobbyvimsa) har sine gjetninger, men hun tar feil. Haha! Og ja, jeg har noen planer klare allerede (tr0r jeg). Jeg har uansett cirka en måned å tenke på, siden det er litt lang leveringstid. Så vi får se.

IMG_1940En ting er sikkert, er at det ikke blir noe hvitt lenger. Greit nok, vi har en hvit sofa i stuen, men den er ganske enkel å få vasket. Dessuten er det litt annerledes når man sitter å spiser. Fort gjort å søle, og gjestene må jo få lov å søle, uten å få dårlig samvittighet. Hehe.

IMG_1937Ser dere forresten en forandring ? Vi har satt bordet en annen vei, og det ble faktisk skikkelig bra. Så slik kommer vi til å fortsette å ha det.

Lurer dere på hva jeg har i tankene for spisestuen ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge