HERLIG

..når solen står høyt på himmelen og bare skinner inn i huset. Enda herligere er det når man faktisk kan ha verandadøren åpen, uten å fryse i hjel. Enda mer herligere er det når huset i tillegg er skinnende rent. Det gir en deilig følelse det! IMG_4666

 

Idag er en sånn dag hvor jeg er kjempe trøtt. Ja, og det er ikke så rart , siden jeg lå med 10 000 ledninger rundt nakken, og en liten blinkende boks ved siden av meg som målte hjerterytmen min. Haha! Det gikk da greit da, men jeg som er hypersensitiv når det kommer til..egentlig ALT, fikk jo ikke akkurat sove så mye bedre med noe slikt klistret på meg. Men likevel så gjør jo solen noe med meg da, den gjør meg så glad! Så jeg hadde så mye energi idag (tiltross for en trøtt zombie-Eva), så jeg fikk gjort rent og ryddet i hele huset. DIGG følelse. Huset i seg selv er så stort, så jeg har ofte problemer med å komme over alt på en dag, men jammen satte solen fart på kroppen, og nå sitter jeg i sofaen og bare nyter siste rest av kvelden med GOD samvittighet.

IMG_4662

 

 

Som dere ser så har jeg rett og slett ikke klart å ta bort de søte pompomene jeg brukte i bursdagen til Lillebror. Kanskje på tide nå ? Tenkte ihvertfall å få byttet ut den hvite som står på bordet i champagnekjøleren med en hortensia. De andre får henge litt til, siden Hobbyvimsa (nærmeste nabo) kjaser om at det er så koselig å se opp på de. Hihi!

Uansett, så har jeg glemt å vise dere siste interiørprosjekt meg og Mannen har holdt på med ( eller jeg kom med idèen og mannen snekret sammen). Vil dere se ? 

4 Comments:

  1. Ja, jeg vil gjerne se 🙂

  2. therese halsvik

    Jaaaa! Vil se 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge