HER SKAL VI SOVE I NATT

Hei på dere!

Home sweet home! Da var vi hjemme i fine Norge igjen, i vårt fine hus. Ja, jeg må innrømme at jeg savnet landet vårt og huset vårt de siste dagene. Men det trasige er at jeg savner familien min i Thailand nå også. Vi har hatt en fantastisk tur, og alt har gått som smurt, forutenom at Mannen ble syk den siste uken med både feriemage og feber. Det ordnet seg heldigvis raskt.

Jeg derimot, har savnet soverommet og ikke minst sengen vår noe vanvittig. Jeg kjenner det godt i rygg og nakke at vi har ligget på noe annet enn «Svanemadrasser». Hehe. Så sengen vår er umenneskelig etterlengtet. Akkurat nå sliter jeg med å holde øyenlokkene åpne. Vi har jo vært på reisefot i over et døgn, og i tillegg så ble det lite søvn på flyet. Nå prøver vi å holde oss våkne for å snu døgnet til norsk tid. Det er så ekstremt fristende å bare legge seg i senga vår, men vi skal klare å holde ut. Vi holder nok ikke ut noe særlig lenger enn til barna skal sove, men det får være greit.

soverommetBorte bra, men hjemme best er helt sikkert. Nå får jeg finne på ting som holder meg våken, før jeg kollapser i sengen her.

Gleder meg til å sove i sengen vår igjen altså! 

4 Comments:

  1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

    Velkommen hjem 🙂

  2. Kristina Hansen

    Det var faktisk ganske godt å komme hjem igjen selv, sov først på hotell da vi kom til norge, også hos mamma men nå er jeg endelig hjemme hos meg selv 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge