Her er jeg igjen!

 For dere som ikke kjenner meg, så er jeg en eksblogger fra blogg.no .
Jeg har lyst å begynne på nytt, og det vil jeg gjøre her på blogspot. Håper jeg er velkommen. Denne gangen så skal jeg blogge litt annerledes. Jeg kommer ikke til å blogge like ofte, og jeg kommer til å bruke kallenavn på mannen min og gullungen. Rett og slett for å skåne dem litt. For de av dere som har fulgt min gamle blogg, vet hva de heter. Det er heller ingen hemmelighet, og jeg kommer helt sikkert til å skrive navnene deres, men først og fremst skal jeg være litt  forsiktig. Jeg kommer også til å legge ut bilder i ny og ne, for å vise familien og ikke minst dere hva som skjer her i rottereiret vårt. 
Ellers, så vil jeg blogge om akkurat det jeg føler for og har lyst til. Jeg skal blogge endel om husbyggingen vår, interiør, miljø, mat og litt fra mammalivet. Jeg rett og slett elsker mammalivet! 
For meg så er min datter mitt hjertegull. Hun kommer først i alle rekker. 
Jeg er også nygift med verdens beste mann. Vi har vært gift siden 18 juli 2009, så vi er altså ganske ferske i gamet.

Jeg er 25 år og er utdannet flerkulturell barnevernspedagog. Jeg jobber 50% som støttepedagog. Håper du vil følge meg på denne bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge