HEMNES SENG TIL VESLA

På Vesla sitt rom står det en fantastisk god seng fra Ikea, nemlig Hemnes sengen. Vi er så utrolig fornøyde med den. Den fungerer kjempe bra til små barn som henne, og dette er en seng vi kommer til å ha lenge. Den er fin å se på, og den er så utrolig praktisk. Vi har to madrasser på hverandre ( noe som de på madrassavdelingen på Ikea anbefalte), så når Vesla får overnattingsbesøk drar man enkelt ut sengen og legger madrassene ved siden av hverandre. Vips, en dobbeltseng på 160 cm.

IMG_4394_2Sengen er solid og stødig, og veldig praktisk. Den har også tre store skuffer, og de bruker vi til leker. Her har vi en skuff til Barbie, en skuff til Pet shoper, og en skuff til diverse. Skuffene har plass til det utroligste igrunn, så her får man gjemt unna mye.

IMG_4396_2Her har dere hele bamsefamilien til Vesla. De må visstnok være i sengen når hun sover, så det er ganske trangt om plassen der.

Hva slags seng har dere til barna deres ? 

 

2 Comments:

  1. Den senga er kjempefin. Vurderte å kjøpe en sånn når Ingrid fikk nytt rom. Men valgte å gå for ei seng vi fikk av mamma, som både min mormor og min mamma har brukt. Vi fikk også et gammelt skrivebord, som hører til senga.

  2. Den har Kajsa og 🙂 Kjøpte den da vi flyttet inn for 3 år siden. Vi har og en Barbie skuff og en pet shop/polly pocket skuff 😉
    Beste kjøpet vi har gjort til hennes rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge