Hellig alenetid

God kveld dere ! 

Av en eller annen grunn, så er det alltid slik at Lillebror protesterer når jeg har mye på tapetet. Han har nesten ikke sovet idag, og jeg har hatt store planer om storrengjøring inkludert baking av lussekatter og ha middagen klar på bordet til Gubben og Vesla kom inn døra. Vel, dessverre ble det ikke helt slik jeg hadde tenkt. Lillebror var ikke i humør til noen ting, ikke engang å sove. Så det ble en liten rengjøring og så lussekatter i hui og hast, mens middagen holdt på å godgjøre seg. Lussekatter MÅ bakes hvert år, den 13 desember. Det er tradisjon her i huset. 
Jeg kjenner det godt i kroppen at jeg har holdt litt på her og der, og i tillegg underholdt/trøstet en liten urolig gutt. Så nå er det deilig med kveld, levende lys, full avslapping og litt salat som kveldsmat. 
De stundene på kvelden har virkelig blitt hellige, etter vi fikk barn. Litt alenetid er sunt og godt for kropp og sjel. Det er små stunder, men de er likevel så verdifulle. 

Bildet av lussekattene ble litt rare, men det er ihvertfall lussekatter. Uten rosiner i år, rett og slett fordi jeg fortet meg og ikke fant dem. 
Men kvelden kom, selvom jeg ikke fikk gjennomført alt jeg hadde i tankene. Helgen kommer uansett, og det man ikke får gjort ,venter på en. Dessverre. Hehe.

Imorgen skal jeg på 60 minutters massasje. Noe som skal bli helt vidunderlig. Pleier aldri å gjøre sånt, men så lenge man har snille venninner, så er det jo ikke så farlig. Jeg er heldig!!

Nå skal beina opp i sofaen, og jeg skal bare nyte kvelden videre.

Ha en fin kveld dere ! 

6 Comments:

  1. Det er godt med alenetid iblant ja 🙂 Kos deg med massasjen, den er nok vel fortjent 🙂

  2. Så nydelige bilder….ja…alenetid er verdifullt <3
    Nyt massasjen i morgen.

  3. Helt enig med deg. De få timene etter at datteren vår har lagt seg er hellige her i huset også. Da er det mamma og pappa-tid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge