HELE GJENGEN NYVAKSINERT

Hei dere ! 

Da var hele gjengen nyvaksinerte, og greit å få det overstått. Vi skal jo som sagt til Thailand om ikke så lenge, og da var det påtide med noen nye vaksiner. Mannen trengte ikke, siden han har fått via jobb tidligere, men jeg, Vesla og Lillebror måtte ha. Jeg var så glad for at det ikke var jeg som ble vaksinert først, men at de tok barna. For hjelpes så vondt det var. Haha!

Barna felte ikke en eneste tåre. Lillebror ble litt sint, eller irritert. For han skulet med de store brune øynene strengt på hun som satte i han sprøyta. Så sa han » auuuaaa » auuuu» noen ganger, så var det over. De satte på plaster, men det gjorde bare alt verre. Så han ville ha det av, og klaget veldig på at det plasteret var «auua». Når han fikk det av var det hele over, og alt var noenlunde greit igjen.

Vesla satt på fanget mitt, og syntes det gikk greit. Men hun sa au, og at det gjorde vondt. Men fortsatt ingen tårer felt fra noen av dem. Så var det min tur, og jeg sa jo også «Aaaaaauuuuu», og nesten ropte. Haha!Lillebror ble veldig satt ut, og kikket ekstremt strengt på hun som satte i vaksinene på meg. Som om han skulle beskytte mamman sin med blikket sitt.
Så var alt over for oss alle, etter klaging og bæring fra hu mor,og da bar det videre til lunsj.

Barna var så utrolig flinke, så jeg tenkte vi måtte finne på noe koselig. Så vi reiste på «Burgy», for Vesla ville ha chips og hamburger.

DSC00402

Med ballong i snor og favorittmaten, hadde Vesla det som plommen i egget.

DSC00409Lillebror storkoste seg også. Nam nam..

DSC00411

Mamman også. Det var så allright å gjøre noe slikt for engangsskyld. Dessuten møtte vi Hobbyvimsa og sønnen og en annen venninne, så det ble skravling og lek i tillegg.

DSC00412

Formiddagen ble avsluttet på Yoberry, for deilig frozen yoghurt. Mmmmm… 100 kalorier per 100 gram er jo faktisk ikke galt. Godt var det også!

DSC00426

 

Yoberry skal vi definitivt tilbake til. Jeg og Hobbyvimsa ble ganske så glade i konseptet av å gå å kunne velge oss valgfri smak på yoghurtisen, for deretter å velge valgfri saus og tilbehør. Skulle ønske jeg tok noen bedre bilder der inne, men det ble mange dårlige i farta.

Dagen idag har vært helt super, og det er på slike dager man kan være ekstra takknemlig for at man kan ta seg ekstra god tid til barna. Ta de ut av barnehagen, kose seg litt ekstra, ta det med ro og bare ha den friheten vi har om dagen. Det blir det vel slutt på når Vesla begynner på skolen. Så man får nyte de siste måneden med denne friheten mens vi enda kan.

Imorgen er også begge barna hjemme. Så jeg ser frem til en kosemoseoverdose dag imorgen også. Mannen blir borte på kvelden, så da ser jeg for meg at jeg skal få smeltet bort noen centimeter  og cellulitter med » aloe body toning kit». Jeg har forresten supersalg på det kitet. Og jeg skal LOVE dere at det faktisk fungerer.

Ha en fin kveld dere!

PS! Ja, jeg vet. Bloggen er en ren katastrofe akkurat nå. Altfor smal innleggsdel, men IT er på saken.

3 Comments:

 1. WOw. Så utrolig godt du er ut 😀

 2. SÅ flinke barn da! Det er ikke mange som klarer å unngå å gråte av de vaksinene nei..
  Åh Thailand ja! Fytti, dere er heldige. Det er mannen min sitt ønske, og kunne dra dit engang..

  Hørt mye bra om de isene, så tror jeg må ta turen en dag kjenner jeg 😉

 3. Takk for en super dag snuppa:)

  Digget frozen youghert konseptet..Dit må vi tilbake til:)

  Klem Linda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge