HELDIGE OSS

Idag har jeg hatt begge luringene hjemme. Vi har vært på treningssenter, siden jeg hadde time med PT. Så har barna badet, og kost seg i solen.  For en fantastisk dag, med nesten 30 grader i solen. Helt nydelig!

Imorgen blir en stor dag for Vesla, for hun skal nemlig sove i barnehagen. Det er utrolig mange arrangementer og mye som skjer rundt Vesla denne tiden her. Det er » bli kjent dag» på skolen, det er topptur i barnehagen, og det er også overnatting imorgen. Så det er mer enn nok som skjer her hjemme. Men slik er det med et førskolebarn, og vi går jo inn i en utrolig spennende tid, så det er bare å gjøre seg mest mulig forberedt alle mann, så overgangen går glatt som mulig.

DSC00303

 

I det siste har jeg tenkt veldig mye på barna våre. Hvor heldige vi er, hvor fine aldre de er i, og snille de er. Ja, det er av og til et mas, kjas og et stress. Når den ene skal det, og  den andre skal dit. Eller når de krangler, og det blir grining og litt «slossing». Men det hører jo med små barn, og sikkert store barn også. Men det er noe med det at Vesla er så stor og selvstendig nå. Hun er så lettvinn å ha med å gjøre på mange områder ( utenom når det kommer til klær), og Lillebror klarer seg mye mer selv i år enn i fjor sommer. Så vi kan igrunn sette oss bakoverlent i solstolen, og bare nyte alt det barna klare selv, og det at de leker så fint med hverandre i år, i forhold til i fjor. Det er jeg igrunn så glad og takknemlig for.

DSC00311

 

DSC00310Jeg er i så sommerhumør om dagen, og det beste av alt er at det har vært godt over 20 grader hver eneste dag. Snart reiser vi fra dette nydelige været og bort til Thailand. Det skal bli nydelig det også. Det er deilig med godt vær og være hjemme , men det er noe med det å kunne reise bort fra alle gjøremålene og husarbeidet her. Vi gleder oss!

Hvor reiser du i år ? 

 

2 Comments:

  1. Her har vi også noen fine sommerdager for tiden, hærlig:) Vi var på Grand Canaria i februar/mars så har ikke lagt noen planer for sommeren enda. Så deilig med tur til Thailand da, skal dere være lenge borte? Koselig med overnatting i barnehagen for Vesla, her har det vært tradisjon med overnatting på skolen:) Så stor Lillebror har blitt:) Kos dere i sommerværet:)

  2. Ja merker godt at ting blir enklere med barna nå.
    Ikke lenge til dere drar nå;)Heldiggriser:)

    Klem naboen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge